Salvador Illa agraït al borbònic i juancarlista Pedro Sánchez

369

PUNT.- Salvador Illa, en el congrés del PSC, dependent del PSOE, ha agrait la presència de Pedro Sánchez, president del Govern d’Espanya. I Pedro Sánchez vol que Salvador Illa sigui un dia el president monclovita a la Catalunya regional, que no nacional. D’això en diuen “prosperidad y reencuentro”.

CONTRAPUNT.- Així, doncs, Salvador Illa dona les gràcies al suport del borbònic i juancarlista Pedro Sánchez que ha llençat el suposat federalisme i republicanisme del PSOE a la paperera de la història. El Govern Sánchez és tan obscurantista i monàrquic que impedeix que el Congrés citi a Corinna perquè doni la seva versió sobre el seu afer financer amb Juan Carlos I. El Govern Sánchez, a través de Meritxell Batet, presidenta del Congrés, també prohibeix que els diputats catalans s’expressin en català al Congrés. I és que en el Congrés i al Senat de l’Espanya, que diuen que es plurilingüe, es obligatori parlar en espanyol i està prohibit expressar-se en català. D’això, Salvador Illa i Pedro Sánchez en diuen “reencuentro”. Ah, al Parlament de Catalunya, amb majoria independentista, els diputats parlen lliurement en català i en espanyol.

Comparteix aquesta entrada