Fracàs lingüístic del “nosaltres solets” d’ER

399

PUNT.- “Llei Audiovisual. ERC s’ha ficat ella soleta en l’embolic. Va treure pit dient que havia aconseguit paella i ara reconeix que serà arròs blanc. Pèssima gestió de les expectatives, i no és la primera vegada (“Hem blindat la immersió”)”. Ho escriu Eduard Voltas, periodista comprensiu amb l’estratègia i els plantejaments del partit d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián, Sergi Sol…

1.- CONTRAPUNT. L’estratègia del “nosaltres solets” d’ER davant un règim poderós i repressiu com l’espanyol, que només defensa l’espanyol i menysprea el català, porta al fracàs i a canvi de 155 miserables monedes de plata, en llenguatge rufianesc. Cal que ER, Junts, CUP, Palau de la Generalitat, Waterloo vagin sobirament i republicanament junts.

2.- CONTRAPUNT. Albano-Dante Fachín: “Hem de mantenir al poder al PSOE que se’ns carrega la immersió lingüística perquè, si no, vindrà el PP i es carregarà la immersió lingüística. I així amb tot. PROU”.

Comparteix aquesta entrada