Sagrada Família estelada. Colau absent. Presència de Puigdemont

564

PUNT.- La inauguració de l’estel de la torre de Maria de la Sagrada Família ha tingut un ressò ciutadà i internacional impressionant. El govern municipal de Comuns / PSOE amb el suport dels ultres del desaparegut Manuel Valls ha quedar sorprès i descol·locat. Destaca l’absència de l’encara alcaldessa Ada Colau, ella tan servil amb l’establishment conservador borbònic. No cal ser creient per assistir a la il·luminació d’aquest estel que certament te un sentit cristià. Només cal ser respectuós i tenir sensibilitat cívica.

CONTRAPUNT.- Altres autoritats hi han estat presents. Destaca la presència espiritual del president català exiliat Carles Puigdemont.  N’ha deixat constància amb  un tuït a les xarxes socials que trenca la censura dels media del règim espanyol. Puigdemont escriu: “L’estel que corona la torre de Maria de la Sagrada Família de Barcelona ha tingut ressò internacional. M’ha fet molt de plaer escoltar aquest matí a la ràdio pública belga el reportatge del seu corresponsal, on recollia declaracions de l’arquitecte del temple fetes en català”.

Comparteix aquesta entrada