Alemanya / Catalunya o Espanya / Polònia

283

Alemanya no te un ex cap d’estat que hagi fugit per obscurs afers financers i de faldilles i, a més, ho hagi fet vivint a cos de rei a Abu Dhabi on no es respecten els drets polítics i humans.

2.- Alemanya no te presos i exiliats polítics. Els exiliats polítics catalans son considerats perillosos criminals violents sota el règim espanyol però son tractats com persones demòcrates i pacífiques que viuen en llibertat a Alemanya i a la Unió Europea.

3.- Alemanya no tolera cap fundació nazi ni cap política elogiosa al criminal Adolf Hitler mentre que el règim espanyol admet fundacions feixistes i elogis a Francisco Franco.

4.- Alemanya defensa que la legislació europea preval sobre la del seu país, a diferència del que succeeix a Polònia i Espanya per part dels seus aparells judicials.

5.- Espanya, a diferencia d’Alemanya i Catalunya, menysprea Kosovo i la seva independència. Només cinc estats de la Unió Europea no reconeixen la República de Kosovo com estat independent. Aquests cinc estats son els de Xipre, Grècia, Eslovàquia, Romania… i l’Espanya de la monarquia borbònica i juancarlista.

6.- Catalunya, les seves institucions i el sobiranisme català sintonitzen amb les formes polítiques alemanyes i dissenteixen de les formes polítiques poloneses i espanyoles.

Comparteix aquesta entrada