El suport franquista al TC i Llarena confirma el SpainExit

274

El suport franquista (PP, CS, VOX i altres) a la complicitat del  desprestigiat Tribunal (?) Constitucional (?), malgrat els revessos europeus, amb el també desprestigiat Pablo Llarena confirma que s’imposa el SpainExit (terme plantejat per l’internauta Rai López Calvet).

2.- L’aparell judicial espanyol avala la vigència de les ordres de detenció contra el president Carles Puigdemont i els altres exiliats polítics catalanes. Les institucions del règim espanyol xoquen amb la Unió Europea i s’allunyen cada vegada més i més de les institucions i dels tribunals democràtics de l’UE.

3.- Els annexionistes espanyolistes no s’adonen que jutges col·locats en llocs clau del sistema son sobretot mucho españoles, que deia aquell, fins al punt que perjudiquen al propi règim. Així de derrota en derrota s’encaminen a l’apocalíptica derrota final. Aquí ho deixo.

4.- Les rèpliques al TC han plogut a les xarxes socials com aigua que neteja un aire irrespirable. Lourdes Ciuró (consellera de Justícia): “Dir que tens una EUROordre de detenció activada quan a tota EUROpa està desactivada, vol dir que no tens una EUROordre. El que tens són unes ganes extraordinàries de fer el ridícul”. Gonzalo Boye (advocat) “Toma ya… El TC manté vigent l’ordre de detenció que cap tribunal europeu, inclòs el TGUE, considera legal executar”. Jaume Alonso Cuevillas (advocat): “No desaprofiten ocasió! Les ordres de detenció no estan vigents a cap país democràtic europeu. Però Spain is diferent!! El TC avala Llarena i diu que les ordres de detenció de Puigdemont estan vigents!”. Joaquin Urias (ex lletrat del TC): “ “A veure, senyors, si cap pais accepta lliurar a Puigdemont es perque alguna cosa es fa malament al Suprem. Que tenim  uns jutges a mes de mentiders, covards. Avui, en la seva premsa, acusant als jutges italians de politizats i acusant al Gocvern de no se sap que. Rates”. Joan Queralt (catedràtic): “Cal ser optimistes, encara hi ha terreny per seguir cavant més cap el fons”.

5.- El SpainExit està en la lìnea del franquista “España es diferente”. I també del “¡Santiago y cierra España”. Crit que el 1930 va ser utilitzat per la revista ultradretana “Acción Española”, vinculada a Ramiro de Maeztu, Representa una política d’aïllament, de tancament al progrés, la modernitat i les llibertats.

Comparteix aquesta entrada