El franquista Casado imita al borbònic Sánchez. Volen portar a Puigdemont però no a Juan Carlos

259

El franquista Pablo Casado crida com energumen que es compromet a “portar Puigdemont al Tribunal Suprem encara que hàgim  de viatjar fins a l’últim país d’Europa per respectar la nostra justícia, ja estar bé d’impunitat amb els colpistes”. ¿Quin màster te aquest Casado per dir que el president català exiliat es un colpista? ¿Quina sentència ho indica?

2.- Casado imita al borbònic Pedro Sánchez que fa dos anys (5 de novembre de 2019) va proclamar públicament que “avui i aquí em comprometo a portar a Espanya a Puigdemont fugit de la justícia després del referèndum il·legal del 1 d’octubre”. Preguntat sobre com portarà Puigdemont a l’estat espanyol, Sánchez va contestar impúdicament: “La fiscalia depèn del Govern. Doncs ja està”.

3.- Diversos fets queden clars. 1/ El president Carles Puigdemont és un exiliat que es presenta davant la justícia sempre que es requerit, no es un fugat. 2/ Puigdemont com màxim exponent polític del sobiranisme és l’enemic número u de l’annexionisme espanyolista. 3/ Pedro Sánchez i Pablo Casado intenten defensar el desprestigiat aparell judicial espanyol i no atenen les decisions de la justícia dels països europeus i de la Unió Europea. 4/ Ambdós polítics espanyolistes polititzen la justícia. 5/ També estan obsessionats en un president com Puigdemont al que qualifiquen de colpista i de delinqüent malgrat que els exiliats polítics catalans son tractats a Europa com persones demòcrates i pacífiques. 6/ En  canvi, PSOE i PP, a més de VOX i CS, avalen el comportament de Juan Carlos, imposat com a rei pel dictador Francisco Franco i que des de fa mes d’un any és un fugat per obscurs afers econòmics i de faldilles a Abu Dhabi, emirat on no es respecten els drets humans. 

Comparteix aquesta entrada