Cleries (Junts): “El que fractura la societat és el ‘a por ellos’ i els cops de porra”

289

1.- Josep Lluís Cleries (portaveu de Junts al Senat) ha parlat clar i català davant Félix Bolaños (ministre de la Presidència del Govern de Pedro Sánchez). Ha explicat: “Junts és una formació política de diàleg i d’acord, encara que ens vetin de la taula de diàleg. Junts sempre formarà part de la solució. Es lamentable que la taula de diàleg no tingués ni ordre del dia ni contingut. Tot ha quedat només en una foto i, a més, en una altre  foto colpidora en que es veu el president Sánchez prenent un cafè amb el cap de la oposició mentre es reunia la taula”.

2.- El senador català s’ha manifestat en contra de la propaganda unionista, des de PSOE a VOX, sobre el que fractura la societat: “Les fractures i esquinços els ocasionen el seu 155, el seu ‘a por ellos’ i els cops de porra. També els atacs constants a la llengua catalana com passa amb la Llei Audiovisual. Aquesta llei, que exclou el català, ¿forma part de la seva agenda per al retrobament amb Catalunya?”,

3.- Cleries discrepa radicalment del “sin prisas y sin pauses” d’adn franquista: “Vostès parlen d’un diàleg sense presses, però els exiliats polítics, els acusats aquests dies de terrorisme sense proves, els perseguits pel Tribunal de Comptes i les seves famílies, i els 4.000 represaliats no ho veuen igual. La nostra resposta és independència i amnistia”.

4.- La posició de Junts, expressada per Cleries, al Senat, és legítima i radicalment democràtica. L’haurien d’escoltar el borbònic i juancarlista Govern espanyol, l’alcaldessa de Barcelona que te por a ser xiulada (Xiula a la Colau), l’actual direcció d’ER que tornarà a votar els pressupostos del Govern espanyol que perjudiquen a Catalunya, els diaris unionistes com La Vanguardia i El Periódico. Però no ho faran.

Comparteix aquesta entrada