Pedro Sánchez imposa el “nunca jamás” unilateral a la “taula de diàleg” (?)

248

El president Pedro Sánchez, líder del PSOE, partit dels GAL, no cal oblidar fins on han estat disposats a arribar, imposa el “nunca jamás” de manera unilateral a la suposada “taula de diàleg” (?).

1.- L’ERC d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián i el seu poderós entorn mediàtic creuen en la màgia d’aquesta fantasmagòrica taula del “nunca jamás”. Alhora critiquen les reserves assenyades de Junts basades en l’experiència de les falses promeses dels governs espanyols, tan de PP com de PSOE

2.- ¿Per qué “nunca jamàs”? Perquè els borbònics, juancarlistes i ultracentralistes Pedro Sánchez i PSOE (Miquel Iceta, Salvador Illa i similars), i des del PP a VOX, ho deixen molt clar. La “taula de diàleg” (?) es la taula del “nunca jamás” en terminologia sanchista. Un “nunca jamás” amb adn franquista. Mai acabaran amb la repressió i les clavegueres de l’estat. Mai admetran el dret universal d’autodeterminació encara que sigui possible segons la Constitució (article 10.2) i consti en el BOE (1977/10733). Mai respectaran la voluntat lliure dels catalans expressada a les urnes, urnes a confiscar a la força i de forma unilateral pel règim espanyol com va succeir l’1 d’octubre. Ja ho va sentenciar el feixista José Antonio Primo de Rivera: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnes”. El tronat Illa (PSOE), en coherència amb les seves declaracions, considera que es millor urnes “rotas” i confiscades que la ciutadania vagi a les urnes a votar sobre el futur del seu poble.

3.- Des de Junts i el seu entorn, en canvi, tenen molt clar que l’insistent “nunca jamás” de Pedro Sánchez, dels seus ministres i dels seus media ben subvencionats fa impossible el mes mínim avenç polític i sobiranista.

Un exemple. El president Quim Torra, perseguit pel sistema judicial del règim espanyol,  insisteix aquests dies en dos punts. Primer, cal un programa d’acció compartit pel conjunt de l’independentisme a Catalunya, Espanya i Europa. ¿Està disposada ERC a compartir aquesta acció amb Junts i la CUP? I segon, cal no equivocar-se amb una “taula de diàleg” on la part espanyola ja ha dit per activa i per passiva que no s’hi negociarà mai un referèndum d’autodeterminació pel poble de Catalunya.

Comparteix aquesta entrada