Atemptat dantesc a Afganistan… i el fanfarró Pedro Sánchez parla de “misión cumplida”

282

1.- Els dantescos darrers atemptats suïcides de Daesh-K a Kabul ha provocat, fins el moment d’escriure aquesta crònica, un mínim de 170 morts (13 soldats americans inclosos) i més de 200 ferits. Espanya dona per conclosa la seva missió d’evacuació de l’Afganistan en aquesta situació caòtica.

2.- Poc abans d’aquesta massacre, considerada previsible pels serveis de informació de paisos seriosos, el president Pedro Sánchez feia unes declaracions populistes i propagandistes que demostren el seu desconeixent de la realitat i el seu caràcter fanfarró tan típic dels polítics espanyols, des de PSOE a VOX. El president Sánchez ha proclamat, referint-se a Espanya, l’”orgull de país” per la “misión cumplida” a Afganistan. Quin “orgull”? Quina “misión cumplikda” Desastre de missió humanitària i política.

 3.- La frivolitat de l’actual líder del PSOE es mostra en les mes diverses situacions. Un episodi. Pedro Sánchez  va anunciar de manera triomfant en la clausura de la XXXVI reunió del Cercle d’Economia, el passat juny, que en l’imminent Consell de Ministres s’aprovaria la fi de l’obligatorietat de la mascareta  en els exteriors. Els empresaris espanyolistes i servils varen aplaudir. Els fets demostren que aquell anunci de Pedro Sánchez ha estat un bluf.

4.- Que es un fanfarró? Persona que tot ho fa per presumpció per fer-se veure. Fatxenda, presumit, arrogant, prepotent, pinxo, perdonavides, desvergonyit.

Comparteix aquesta entrada