Una comissió amb espies espanyols i catalans espiats està condemnada al fracàs

517

1.-Una comissió bilateral entre Espanya i Catalunya amb espies espanyols i catalans espiats no serveix per dialogar ni, menys, per negociar. Està condemnada al fracàs.

2.- L’autor de l’espionatge informàtic pretén precisament el fracàs d’aquesta comissió i dividir l’independentisme català democràtic i pacífic que governa Catalunya. Un Govern que es fruit del resultat de les urnes malgrat la repressió institucional, monclovita, política, judicial, policial i mediàtica.

3.- La primera exigència de la part catalana abans de reunir-se és exigir de manera fefaent que la part espanyola desmantelli els aparells dedicats a l’espionatge que formen part de les clavegueres de l’estat.

4.- Després s’ha de parlar de tot. D’economia, d’infraestructures, de fons europeus, de coronavirus, de Corinavirus i també d’amnistia i d’autodeterminació.

5.- El règim espanyol hauria de tenir un mínim d’intel·ligència per admetre que li convé tenir una relació amb Catalunya basada en la democràcia, la llibertat, la solidaritat, el respecte a la mutua sobirania, i no basada en la imposició per la força, ni en la repressió ni en l’espionatge.

 

Comparteix aquesta entrada