Comissió bilateral (?) entre espies espanyols, i catalans espiats

270

Condemnats pels GAL. Denuncies de tortures. Acusacions d’espionatge. ¿Comissió bilateral?. La part sobiranista catalana ha d’exigir a la part espanyola (PSOE) que aclareixi aquests afers abans de dialogar o negociar.

1.- La comissió bilateral de diàleg (?) entre els Governs d’Espanya i de Catalunya prevista pel 2 d’agost es una ensarronada (“encerrona” en castellà) perquè està formada per espies espanyols i catalans espiats.

2.- El dialogant (?) govern progre (?) espanyol de PSOE / Podemos, presidit per Pedro Sánchez, realitza espionatge informàtic, a través de mòbils i ordinadors, als independentistes catalans democràtics i pacífics. Microsoft informa d’aquest fet i denuncia que els serveis d’intel·ligència espanyols han espiat  a més d’un centenar de persones de Catalunya. Entre els espiats coneguts fins ara figuren Carles Puigdemont, Jordi Puigneró, Roger Torrent, Ernest Maragall, Sergi Miquel, Anna Gabriel i també gent del seu entorn.

3.- Pilar Rahola, ex col·laboradora del diari monàrquic La Vanguardia, te raó quan critica clar i català “l’espionatge a l’independentisme amb trampes de dictadures”. Ho recull www.elnacional.cat.

4.- L’espionatge espanyol resta tota credibilitat a l’anomenada comissió bilateral, la dinamita, fa miques la confiança que hi ha d’haver entre ambdues parts, atempta a la convivència en democràcia i en llibertat. ¿Que en saben els monclovites i borbònics Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa, Fernando Grande Marlaska i companyia d’aquest escàndol? ¿Diran que no en saben res? ¿Diran que és una invenció maligna de Waterloo? ¿Quin cost econòmic públic te aquesta actuació que vulnera la Declaració  Universal dels Drets Humans, declaració que preval a la Constitució espanyola segons el seu article 10.2?

5.- Aquesta pràctica il·legal i anticonstitucional realitzada pels que s’omplen la boca a favor de la legalitat constitucional te l’objectiu de salvar Espanya (?) prescindint, fins i tot, del que és substancial en una democràcia com son les urnes. Es el mateix PSOE que està vinculat a responsables dels GAL condemnats per sentencia ferma.  Cal també tenir molt en compte que el Tribunal Europeu dels Drets Humans ha condemnat deu cops el Regne d’Espanya per no investigar denuncies de tortura. El jutge instructor en set d’aquests casos (el 70%) és Fernando Grande-Marlaska, actual ministre l’Interior. Iu Forn ho recorda a “El ministre Grande Marlaska i les tortures”, publicat a www.elnacional.cat

 

 

Comparteix aquesta entrada