Les 7 tristes vides del gat Iceta contra la cultura i la llengua catalanes

456

Miquel Iceta, nou ministre espanyol de Cultura i Esport, te set vides com el gats. En el seu cas, set tristes i lamentables vides.

0.- Els gats tenen set vides perquè es mouen com poden en les circumstàncies canviants i contradictòries. El gat Iceta juga tots els papers de l’auca.  Adopta les més diferents actituds i opinions per pura conveniència. Un dels seus secrets més íntims és que li encanta ser gat. Li agraden els gatets, segons confessa, perquè son afectuosos i independents. Ai Iceta!, si els aparells polítics, judicials i policials repressius del règim espanyol s’assabenten que t’agraden aquests felins perquè són independents t’enviaran a la presó o a l’exili!

1.- En una primera vida, Iceta fou un pèssim universitari. Va estudiar només un any Química. I Econòmiques a l’Autònoma de Barcelona però després de començar cinc vegades seguides el primer curs i esgotar totes les convocatòries va ser expulsat del centre. El gat Iceta, sense cap formació acadèmica ni pràctica professional en res, es ara ministre espanyol.

2.- En una segona vida, Iceta era públicament partidari de l’autodeterminació dels pobles i de Catalunya. El gat Iceta es ara un annexionista / unionista espanyol com ho son PSOE, PP, VOX, CS en liquidació i sectors de Podemos / Comuns.

3.- En una tercera vida, Iceta deia que era federal encara que el PSOE no ha federat mai res des del govern ni des de l’oposició. Ara el gat Iceta practica una política ultra centralista en els àmbits institucional, polític, econòmic, cultural.

4.- En una quarta vida, Iceta era republicà, espanyol però republicà. El gat Iceta ara és servil amb la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en el personatge Juan Carlos I que avui és un fugat per obscurs afers financers i de faldilles.

5.- En una cinquena vida, Iceta deia que estava a favor de les vies democràtiques i pacifiques en política.  Però el gat Iceta és del PSOE, partit condemnat pels crims terroristes dels GAL i que, fins i tot, la CIA n’ha facilitat documentació.

6.- En una sisena vida, Iceta volia ser president de Catalunya. El gat Iceta es ara ministre del Govern espanyol després d’haver maniobrat amb astúcia de gat per haver fet fora al babau Salvador Illa del Govern de Pedro Sánchez.

7.- En una setena vida, Iceta és un actiu col·laborador de l’ultra espanyolista Sociedad Civil Catalana (SCC), entitat contraria a la cultura i la llengua catalanes. El gat Iceta, després de cinc mesos com irrellevant ministre de Política Territorial ha estat nomenat ministre de Cultura i Esport. Tot fa preveure que, donada la seva vinculació ideològica amb SCC, el ministre espanyol de Cultura realitzarà una gestió contraria a la cultura i la llengua catalanes.

 

 

Comparteix aquesta entrada