Les repúbliques bàltiques visitades per Pedro Sánchez demostren que la Catalunya sobirana es viable

464

1.- Les repúbliques bàltiques (Letònia, Estònia, Lituània) visitades pel president espanyol, el borbònic i ex federal Pedro Sánchez, demostren que la Catalunya democràtica, lliure, solidaria, europea i sobirana / independent es viable en el segle XXI.

2.- Les característiques de les repúbliques de les nacions bàltiques son similars a les de la nació catalana. Població i superfície geogràfica. Voluntat democràtica i sobirana del poble, malgrat la dura oposició i repressió dels règims rus i espanyol.

3.-

LETÒNIA. República. Té 1,92 milions d’habitants i una extensió geogràfica de 64.589 km2. Torna a ser independent des de l’any 1991. Forma part de la Unió Europea i de l’OTAN

ESTÒNIA. República. Té 1.325 milions d’habitants i una extensió geogràfica de 45.228 km2. Torna a ser independent des del 1991. Forma part de la Unió Europea i de l’ONU.

– LITUÀNIA. República. Té 2.794 milions d’habitants i una extensió de 65.300 km2. Torna a ser independent des del 1991. Forma part de la Unió Europea

– CATALUNYA. El Parlament sorgit de les darreres eleccions, malgrat la repressió del règim espanyol, es fruit del 52% dels votants i que son favorables a una Catalunya independent en forma de república. Te 7.669 milions d’habitants i una superfície geogràfica de 32.113 km2. Compta amb diputats, com el president exiliat Carles Puigdemont, al Parlament Europeu.

Comparteix aquesta entrada