Episodis borbònics lamentables. Del Tribunal de Comptes al Tribunal Suprem

479

1.- El borbònic i juancarlista PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa, Eva Granados i gent d’aquesta mena avala el franquista Tribunal de Comptes contra el sobiranisme català democràtic i pacífic. I diuen que volen una mesa de diàleg entre els Govern d’Espanya i de Catalunya. Quina barra. Els franquistes de VOX, PP, CS també avalen el Tribunal de Comptes. Lògic. Un Tribunal que no investiga les actuacions d’Ana Botella, esposa de José Maria Aznar, ni els diners que l’estat dedica a la protecció i la manutenció fabulosa de Juan Carlos I, fugat per obscurs afers financers i de faldilles. Per qué?

2.- El Tribunal Suprem, d’adn franquista, es queda curt quan imposa el retrat de Felipe VI a la sala de plens dels Ajuntaments. Com si el respecte i l’estimació dels ciutadans es pogués imposar amb sancions. El TS es queda curt perquè també podria imposar el retrat de Juan Carlos I a la sala de plens municipals. Per estalviar la col·locació de dos retrats es podria optar per mantenir un sol retrat en que Felipe VI i Juan Carlos apareguessin junts. Al cap i a la fi, entre ambdós personatges, fill i pare, hi ha una molt estreta vinculació familiar, torera, institucional, borbònica i molt espanyola.

3.- Pedro Farsánchez,  com es batejat encertadament per Jordi Galves, ha proclamat davant el comitè federal del PSOE, el partit del criminal GAL i del repressor 155, que “la independència es cosa del passat”. La independència de Catalunya… i la d’Espanya no te present ni futur, segons el patriota i progre Farsánchez. Ondia!. També nega que existeixi el dret d’autodeterminació. Farsánchez menteix. Al Boletín Oficial del Estado (BOE, 1977/10733) consta que l’estat espanyol es fa seu el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics, signat  (28/09/1976) a Nova York. El text original del Pacte diu: “All peoples have the right of self-determination”. Parla d’autodeterminació. Però el BOE ho manipula i ho tradueix com  “lliure determinació”. Pedro Farsánchez manipula encara mes perquè menteix quan diu que l’autodeterminació no existeix. Ell, el rei, els tribunals espanyols, les Forces Armades, tothom han d’aplicar el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics i també la Declaració  Universal dels Drets Humans que, constitucionalment, prevalen sobre la Constitució espanyola.

 

 

 

 

 

 [OD1]

Comparteix aquesta entrada