“Tot està per fer i tot es possible” (Martí i Pol) contra el “nunca jamás” (Farsánchez)

373

Pedro Farsánchez (com el qualifica Jordi Galves) repeteix “nunca jamás” però Miquel Martí i Pol, poeta manipulat pel president espanyol a la recent òpera del Liceu, li contesta en el seu poema “Ara mateix”: “Tot està per fer i tot és possible”

 

1.- Pedro Farsánchez ha afirmat que “nunca jamás” deixaria de ser republicà i ara és el polític més servil amb la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la figura de Juan Carlos I, avui fugit per obscurs afers financers i de faldilles.

2.- Pedro Farsánchez ha dit  que “nunca jamás” deixaria de ser federal però mai ha federal res i ha llençat el federalisme a la paperera de la història.

3.- Pedro Farsánchez ha dit que “nunca jamás” deixaria de ser demòcrata però dirigents del seu partit han estat condemnats per impulsar el criminal GAL.

4.- Pedro Farsánchez ha dit que “nunca jamás” donaria suport al feixisme però blanqueja VOX quan elogia el sentit d’estat d’aquest partit.

5.- Pedro Farsánchez ha dit que “nunca jamás” concediria indults als presos polítics, però ara els concedeix per pressions del prestigiós i democràtic Consell d’Europa.

6.- Pedro Farsánchez diu que España “nunca jamás” es desmarcarà d’Europa però menysprea les decisions de la justícia dels diversos països de la Unió Europea.

7.- Pedro Farsánchez diu que el règim espanyol “nunca jamás” deixarà de ser europea però Espanya, com Turquia, te presos i exiliats polítics.

8.- Pedro Faránchez diu que “nunca jamás” deixarà de respectar les urnes però no fa cas del resultat de les urnes a Catalunya.

9.- Pedro Farsánchez diu que “nunca jamás” pactarà amb l’ultra dreta espanyolista i franquista però, de fet,  pacta amb PP, VOX i Cs per salvaguardar la joseantoniana “España como unidad de destino en lo universal”.

10.- Pedro Farsánchez diu que “nunca jamás” deixarà de respectar la legalitat constitucional però, de fet, vulnera constantment la Constitució i el BOE. L’article 10.2 de la Constitució obliga a que aquesta sigui interpretada de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans. També vulnera el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics a provat per Nacions Unides (BOE 1977/10733) que estableix que “tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació”.

11.- Aquestes deu consideracions i moltes altres es resumeixen en una conclusió. El Pedro Farsánchez del “nunca jamás” i els seus còmplices no son creïbles. Fan com l’infantil Peter Pan a la seva illa de fantasia, Neverland, acompanyat d’hades, pirates, sirenes, el capità Garfi, la Campaneta… Farsánchez ha d’alliberar-se del “nunca jamás” de Neverland i assumir i practicar  el “tot està per fer i tot es possible” de Martí i Pol. Sí, Farsánchez ha de defensar i ser fidel a la  Declaració Universal dels Drets Humans i al Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics a provat per Nacions Unides.

Comparteix aquesta entrada