Pedro Sánchez (PSOE) com Santiago Abascal (VOX)

294

Pedro Sánchez i Santiago Abascal es saluden cordialment

Només un pocavergonya sense escrúpols, com Pedro Sánchez, pot equiparar Junts per Catalunya i VOX. Pocavergonya  = desvergonyit = que parla u obra amb desvergonyiment, que no te vergonya (Diccionari de la Llengua Catalana).

1. Els demòcrates sobiranistes de Junts tenen exiliats i presos polítics. Els seus exiliats viuen en llibertat a Europa, però el règim espanyol els considera perillosos criminals violents. Els franquistes de VOX han pres part activa en el judici que els ha condemnat. El PSOE i la fiscalia que controla estàn amb VOX, i contra Junts i també contra ER. Ep, Sánchez, Junts no fa això.

2. Pedro Sánchez (PSOE) parla i actua com Santiago Abascal (VOX).  Tenen els mateixos sentiments patrioters i objectius compartits. Imposen la unitat d’Espanya trepitjant si cal les llibertats, la democràcia, trencant urnes, no fent cas dels resultats electorals que donen als independentistes una majoria en vots i escons. Ep, Sánchez, Junts no fa això.

3. Sánchez és del partit amb condemnats, i ràpidament indultats, per ser  responsables del grup feixista terrorista dels GAL. Ep, Sánchez, Junts no fa això.

4. Sánchez elogia el sentit d’estat de VOX. Mentre, l’honorable president exiliat Carles Puigdemont proclama a l’Europarlament: “Les opinions han de ser lliures, però el feixisme no és una opinió; és un crim”. Així s’entén que Puigdemont sigui el principal enemic a abatre per Sánchez i Abascal. Ep, Sánchez, Junts no elogia a VOX.

5. Sánchez té gent destacada del seu partit que empra el llenguatge de VOX. Josep Borrell vol desinsectar Catalunya per acabar amb el sobiranisme.  Salvador Illa vol vacunar contra el virus sobiranista. Junts no té personatges exterminadors com Borrell i Illa, ambdós desacreditats a Europa. Ep, Sánchez, Junts no practica l’odi ni la xenofòbia.

6. El PSOE de Sánchez i VOX d’Abascal són ultra defensors de la monarquia borbònica imposada pel dictador Franco i del juancarlismo. Ep, Sánchez, Junts vol la Catalunya sobirana en forma de república catalana votada lliurement, i agermanada amb una Espanya democràtica.

7. Sánchez i Abascal opten per la Constitució, fins i tot interpretada de manera restrictiva i reaccionària pel desacreditat Tribunal Constitucional, enlloc de donar preferència a la Declaració Universal dels Drets Humans. Ep, Sánchez, Junts opta per la defensa exigent i pacífica dels drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles, inclòs Catalunya.

8. Sánchez caldria que sentis aquell “por qué no te callas” que un dia va cridar el seu avalat campechano fugit per obscurs afers econòmics i de faldilles. Ep, Sánchez, Junts no avala el campechano.

Comparteix aquesta entrada