Des d’Illa a VOX creen un cordó sanitari contra el sobiranisme

544

Cordó sanitari d’Illa contra el sobiranisme català democràtic i pacífic

El poderós aparell mediàtic del PSOE presenta a Salvador Illa com víctima, diuen, del cordó sanitari de que seria objecte per part dels partits sobiranistes. La realitat és un altre. És des d’Illa a VOX que es crea un cordó sanitari contra l’independentisme.

1. Salvador Illa, candidat de la borbònica i juancarlista Moncloa en les eleccions catalanes, es el primer que ha establert “cordons sanitaris”. No vol que hi hagi sobiranistes catalans demòcrates i pacífics en el seu hipotètic govern català “regionalista”. Ho deixa clar cada dia. Ell es presenta com la “vacuna” per acabar amb el “virus” independentista. Paraules similars a les de Josep Borrell, també del PSOE monàrquic i ex federal,  que anima a “desinfectar” Catalunya del virus sobiranista. ¿A que sona “vacunar” i “desinfectar” la societat catalana? Uns diuen que sona a “cordó sanitari”. Altres, com jueus d’aquest país, diuen que els sona a l’extermini que varen patir els seus familiars.

2. S’entén cada vegada millor que Pedro Sánchez elogiï el “sentit d’estat” d’ultraVOX i que VOX estableixi, com el candidat de la Moncloa, el seu cordó sanitari. Els ultres franquistes estan disposats a donar suport a Illa per evitar que hi hagi un Parlament i un Govern sobiranista / independentista a Catalunya. Quina vergonya! Cap governant i cap polític democràtic europeu elogia l’extrema dreta nazi i feixista com fan Pedro Sánchez i Salvador Illa elogiant el sentit d’estat (?) de l’extrema dreta franquista.

3. Davant d’això és una exigència democràtica que els partits demòcrates catalans plantin cara a aquest cordó sanitari ultra i espanyolista. Mentre Pedro Sánchez i Salvador Illa flirtegen amb VOX, mentre Ada Colau es alcaldessa gràcies a la complicitat i els vots de l’ultra Manuel Valls… s’alça a l’euro parlament i arreu la veu del president Carles Puigdemont i de Laura Borràs que es dibuixa com la primera presidenta de Catalunya. Laura Borràs es fa seves les paraules de Puigdemont: “Les opinions han de de ser lliures, però el feixisme no és una opinió; és un crim”.

Comparteix aquesta entrada