JUNTS per guanyar malgrat les mil trampes de l’estat espanyol

450

Carles Puigdemont i Laura Borràs lideren Junts per Catalunya

Un dels missatges de Junts per Catalunya explica la seva història per demostrar que hi ha motius per guanyar les eleccions del 14F malgrat que l’estat espanyol, i altres…, posen mil trampes per impedir-ho.

Aquest missatge de la candidatura liderada per Carles Puigdemont i Laura Borràs segueix a continuació.

1. “Som un partit molt jove amb una petita gran història al darrera. Vàrem néixer amb el 155. Va ser un part difícil amb els poders de l’estat en contra, la Generalitat intervinguda pel Govern del PP amb el suport explícit del PSOE (PPSOE), totes les enquestes en contra, el president Carles Puigdemont i els altres candidats a l’exili o a la presó. Junts per Catalunya es va convertir en la primera força independentista en les eleccions del 21D”.

2. “Mes dificultats. Vàrem voler investir a Carles Puigdemont com a president però alguns ho varen fer impossible. Vàrem voler a Jordi Sánchez i després a Jordi Turull però tampoc no va ser possible. Si haguéssim  investit a Jordi Turull un dia abans de comparèixer davant el Tribunal Suprem i de ser empresonat potser moltes coses haguessin anat d’una altra manera. Aquesta vegada la derrota no va ser culpa de l’estat”.

3. “A la quarta vegada,  va anar la vençuda i vàrem investir a Quim Torra com 131è president de la Generalitat, però per posar una pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics i els exiliats l’han inhabilitat de manera indigna i miserable. I això mentre el president Torra ha governat Catalunya en plena pandèmia posant sempre la vida al centre de tot, proposant les mesures mes contundents  per frenar el covid”.

4. “Hem afrontat altres  eleccions i hem assolit representació a tots els llocs on ens hem presentat. I de totes les victòries que hem obtingut, sens dubte, la mes  justa va ser que el president Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí siguin avui eurodiputats malgrat les mil trampes i maniobres de l’estat espanyol”.

5. “I això ens porta fins avui. En pocs mesos hem creat Junts per Catalunya. Hem triat la direcció i desplegat el partit a nivell territorial. Hem fet les primàries mes grans i reeixides que mai s’han fet a Catalunya. I hem recollit mes de 50 mil avals per presentar-nos a les eleccions, deu vegades mes de les que necessitàvem. Som un partit nou, successor de ningú i confluència de molts. Ens presentem Junts per guanyar”.

 

Comparteix aquesta entrada