Illa es la Soraya del PSOE

439

Salvador Illa, l’enviat per la borbònica i juancarlista Moncloa, a Catalunya, és la Soraya Sáenz de Santamaria (PP) del PSOE que comparteixen l’objectiu de liquidar de manera bruta el sobiranisme català democràtic i pacífic.

1. Illa dibuixa un sobiranisme / independentisme letal com el coronavirus. Imposa la vacuna contra, segons la seva terminologia, el virus sobiranista. L’Illavacunamonclovita és una fórmula que trenca el respecte, la democràcia, la convivència, l’entesa, el diàleg, la negociació. Preten una Catalunya dominada pel centralisme de la Moncloa. Quina vergonya! Ai Salvador Illa, de cara trista i apagada, ai… “cal alliberar-nos d’aquest Salvador”, clama Laura Borràs (Junts)

2. Salvador Illa és la Soraya del PSOE. Enlloc de l’Illavacunamonclovita, Soraya Sáenz de Santamaría, gens santa ex vicepresidenta del Govern espanyol del PP, es congratulava d’haver emprat la fórmula de la decapitació. Ho expressava amb aquestes macabres paraules: “El presidente Mariano Rajoy ha conseguido que ERC i Junts per Catalunya no tengan líderes porque están descabezados. Quien merece los votos para seguir liquidando al independentismo es Rajoy y su formación”.

3. Vacunar, decapitar, liquidar. Illa i Soraya, Soraya i Illa, tanto monta monta tanto, també coincideixen en defensar i promoure l’aplicació de l’article repressiu 155 de la Constitució espanyola. Repressió contra les llibertats, els drets, l’economia, de tots els ciutadans, en el bon sentit del terme, i tots els sectors de Catalunya. Illa i Soraya  empren el mateix llenguatge espanyolista, autoritari, destructiu.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada