ER ha d’exigir la dimissió d’Aragonés i Tardà

430

Pere Aragonès i Santiago Espot en un acte públic conjunt

ER ha d’exigir la dimissió immediata de Pere Aragonès i de Joan Tardà per haver assistit a actes amb participació de Santiago Espot acusat d’estar vinculat a grups “identitaris” (?) o d’extrema dreta.

1. Esquerra Republicana, sense C segons la seva propaganda electoral, ha endegat una campanya liderada sobretot pel seu portaveu al Parlament, Sergi Sabrià (SS), en sintonia amb Sergi Sol (SS), l’home de confiança mediàtica d’Oriol Junqueras, contra Josep Costa (JxCat) per haver assistit, enganyat, a una reunió telemàtica amb Santiago Espot i la seva gent. Ambdós SS demanen la dimissió de Costa com vicepresident del Parlament. Per coherència també han de demanar als seus dos companys de partit que pleguin. Els dos han assistit de manera presencial a reunions amb Espot. Hi ha fotos que en donen testimoni, com la que Aragonés apareix en la foto d’aquest text. Tardà ho va fer al maig del 2017 al Casino de l’Aliança del Poblenou.

 2. Aragonés es vicepresident no president de la Generalitat i candidat d’ER en las eleccions catalanes que es disputa  la presidència de Catalunya amb Laura Borràs (Junts). Tardà es el pare o protector polític del portaveu d’ER al Congrés, Gabriel Rufián, tuitaire major del regne i presoner de la seva famosa frase de les 155 monedes de plata. Rufián es un dels artífexs visibles del pressupost patriòtic espanyol defensat pel pactisme màgic d’ER. El borbònic i juancarlista Pedro Sánchez qualifica als diputats d’ER de “buenos patriotas españoles”. Te raó. Aquests pressupostos estatals consten de quantioses partides destinades a la Casa Real, al campechano fugit, a la industria armamentista, a les clavegueres de l’estat. Ah, i es un pressupost dretà. Tenen el suport de partits tan dretans com PNV i el PDeCAT separat de Junts.

 

 

Comparteix aquesta entrada