Democràcia confinada en uns pressupostos estatals dretans i amb presos polítics

443

Tribunal Suprem contra els presos polítics. Fantasmagòrica taula de diàleg pactada (?) entre PSOE i ER sense C. Presupostos…. taxin taxin. Els pressupostos generals de l’estat son dretans i confinen la democràcia.

1. Els pressupostos del Govern espanyol PSOE/Podemos tenen el suport de dos partits acusats per l’esquerra (?) de dretans com son el PNV i el PDeCAT. ¿Com poden les dretes basca i catalana donar suport a uns pressupostos de l’esquerra (?) estatal? Pedro Sànchez dona la resposta. Rufián, Aragonès, Junqueras, ER sense C son uns bons patriotes espanyols. Tot plegat és un primer pas per constituir a Catalunya un tripartit ER, PSOE, Comuns que faci retrocedir el país a un autonomisme castrat i ultra retallat pel prestigiós Tribunal Constitucional i ben acceptat per l’establishment. En diuen realisme, pragmatisme. Cal recordar el que un dia va dir el tuitaire major del regne, Gabriel Rufián, sobre les 155 monedes de plata al·ludint al traïdor Judes.

2. Els pressupostos estatals confinen la democràcia perquè financen encara mes a la Casa Real, al campechano fugitiu, la industria armamentista, les clavegueres de l’estat…. Tot molt democràtic i molt progre. PSOE, Podemos, ER, PDeCAT son responsables de que, com conseqüència, es redueixin les partides destinades a combatre la pandèmia i a reforçar els àmbits de la sanitat, laboral i social.

3. La democràcia estatal post acord pressupostari, a més, torna a rebre un altre cop del Tribunal Suprem contra la fantasmagòrica taula del diàleg pactada fa molt de temps per PSOE i ER i sobretot contra els drets i la dignitat dels presos polítics catalans. Uns presos que si fossin exiliats a Europa serien considerats persones demòcrates, pacífiques i viurien en llibertat. Aquesta es la gran aportació dels exiliats com el president Carles Puigdemont. Un clam de llibertat i solidaritat, una espina que te clavada el regim borbònic espanyol.

 

Comparteix aquesta entrada