Colau, aznarista a la intimitat i VOX lingüística

843

La desastrosa gestió de Comuns / Podemos a la ciutat de Barcelona i al Govern espanyol fan explotar a l’alcaldessa i ex activista Ada Colau que ja es presenta com es en l’àmbit cívic i en la qüestió lingüìstica.

1. A més d’Ada Colau poden citar-se els comportaments similars de personatges com Meritxell Batet (PSOE/PSC), Ines Arrimadas (CS) i altres del mateix nivell. Colau queda incorporada a la llista d’alcaldes franquistes que han ocupat l’alcaldia barcelonina. Colau es aznarista en la intimitat.... aquell nefast president José Maria Aznar que reduïa el català a un dialecte per ser parlat a la intimitat. Colau és la VOX lingüística... partit ultra, també en matèria lingüística, com Cs, PP i sectors de PSOE i PP que menyspreen el català i els drets dels catalanoparlants.

2. Colau considera que és una barbaritat i una pèrdua de temps tenir la mala educació i l’atreviment d’expressar-se en català a Catalunya. Colau, plena de colonialisme a les venes, pensa (¿pensa?) que la gent del carrer, siguin de la llengua que sigui, és inculta, imbècil i no te capacitat d’entendre el català a Catalunya. La lògica de Colau és oblidar-se del català i emprar l’espanyol en un territori en que l’espanyol es a la força predominant. Les televisions privades són en espanyol, la major part de la premsa és en espanyol, el poder judicial actua en espanyol, el Congreso i el Senado, que es de todos, només permet l’espanyol i prohibeix el català, els policies atenen en espanyol, i un inacabable etcètera

3. La postura de Colau, ¿FrauColau?, és socialment perillosa i atempta a la convivència com tot lerrouxisme. Recorda, entre molts altres, a individuos com José Antonio Primo de Rivera, Antonio Machado, Leopoldo Calvo Sotelo, Luis de Galinsoga (director de La Vanguardia). José Antonio: “Ser español es una de las pocas cosas serias que se pueden ser en este mundo”. Machado: “De aquellos que dicen ser gallegos,catalanes, vascos, extremeños antes que españoles, desconfiad siempre. Suelen ser españoles incompletos, insuficientes, de quienes nada grande puede esperarse”. Calvo Sotelo: “Hay que fomentar la migración de gentes de habla castellana  a Cataluña y Baleares para asegurar así el mantenimiento del sentimiento español que comporta”. Galinsoga:“Todos los catalanes son una mierda”. 

Comparteix aquesta entrada