L’independentisme s’internacionalitza, la Guardia Civil perd credibilitat

267

1. L’establishment espanyolista institucional, polític, policial i Mediàtic dona credibilitat a l’informe de la Guàrdia Civil de l’Volkhov, de clara connotació franquista, contra el sobiranisme català democràtic i Pacífic. Des de VOX a el Govern PSOE / Podem creuen la versió de la Guàrdia Civil que Compta amb Personatges tan desprestigiats com Diego Pérez dels Cobos, vinculat històricament a la Falange il ‘extrema dreta, i David Baena, alies Tacit per la seva anònima actuació a les Xarxes, Posteriorment coneguda.

2. Cal Deixar constància que el nom de l’actual, i 1 cop mes teatral, ” operació jurídic-policial espanyola, en AQUEST ques anomenada Volkhov, et 01:00 nom de Molt trist record.El de l’actuació que la Divisió Blava, unitat militar franquista, va jugar a Rússia a favor de l’nazisme i que va acabar amb rotund desastre.  Ho sap tota Europa.

3. És incomprensible que algun ca faci ques de l’informe de la Guàrdia Civil que assegura que hi ha hagut 1 Conspiració entre el Kremlin i al Palau de la Generalitat, entre Vladímir Putin i el president Carles Puigdemont, per enviar 10.000 soldats russos a Catalunya amb l’Objectiu de consolidar su independència. L’informe de l’anomenada Benemèrita, en tot cas, internacionalitza encara més el cas català. I la Guàrdia Civil de l’Volkhov vaig perdre i vaig perdre credibilitat internacional.

4.El Govern espanyol et llaura 3 opcions. O crida d’IMMEDIAT a consultes al seu Ambaixador a Moscou. O trenca a els relacions diplomàtiques de l’RÈGIM borbònic amb Rússia. O Demana explicacions a la Benemèrita, Als autors de l’informe Volkov i ALS alts càrrecs de la Guàrdia Civil, incloent-t’hi cessaments i dimissions.

 

Comparteix aquesta entrada