Conspiració Kremlin / Palau de la Generalitat. Olé!

268

El Kremlin de Rusia a favor de Catalunya contra Espanya segons la Guardia Civil

1. Milió de gràcies siguin donades a la Guardia Civil del règim borbònic postfranquista (=franquisme versió 2020). Gràcies per internacionalitzar encara més el conflicte polític entre Uspanua (Espanya) i Katalonua (Catalunya) que compta amb el suport diabòlic de Poccua (Rússia). Gràcies Guardia Civil.

2. La modèlica tasca investigadora de l’anomenada  Benemèrita revela la conspiració secreta entre el Kremlin de la Rússia post soviètica i la Catalunya democràtica i pacífica que vol ser sobirana. Aquella URSS on intrèpids soldats de la División Azul anaren a derramar sang vermella en defensa del nacionalsocialisme i el feixisme. Aquesta Catalunya que té entre els seus màrtirs el president Lluís Companys executat per Francisco Franco, el dictador que va imposar a Juan Carlos com a rei, avui fugat per obscurs afers econòmics i d’amants. División Azul, presente.

3. Des de PSOE a VOX diuen que les Forces Armades d’Espanya han de complir el deure sagrat de preparar-se davant un imminent atac per terra, mar i aire de la Rússia de Vladimir Putin. Només aquest motiu justifica l’elevat pressupost dedicat a la construcció, compra i venda d’armament… enlloc de destinar-lo a la lluita contra la pandèmia. La missió universal de l’Espanya immortal, un cop mes,  és sacrificar-se per la salvació d’Europa, la democràcia i les llibertats. ¡Viva Franco, arriba España!

4. El benemèrit règim espanyol desestima també per inconstitucional la confrontació intel·ligent i democràtica plantejada per l’exiliat president Carles Puigdemont. El règim ratifica la confrontació repressora i forassenyada (= fora de seny, emportat per la ira, la ràbia)

5. Només hi una resposta que sigui la mes raonable i eficaç per part de les forces polítiques, socials, cíviques, econòmiques, intel·lectuals del sobiranisme / independentisme català democràtic  i pacífic davant aquesta sistemàtica repressió. Abandonar discussions internes bizantines i consolidar la unitat i l’acció estratègiques. Unitat democràtica contra unitat repressora.

Comparteix aquesta entrada