VAR / REAL Madrid ¡Viva España!

457

1. VAR / REAL Madrid del règimen español successivament monàrquic, franquista, postfranquista (franquista versió 2020) borbònic del Juan Carlos campechano fugit i del seu fill Felipe VI que segueix les petjades de l’anticatalà Felipe V. Bufff.

2. VAR son les sigles de les paraules angleses Video Assistant Referee. En català: Assistència a l’Àrbitre per Video.

3. REAL. El Madrid fou creat el 6 de març del 1902 amb el nom de Sociedad Madrid Foot-Ball Club. El 29 de juny del 1920, el rei Alfonso XIII va concedir-li el títol de “real”. D’aquí la seva denominació de Real Madrid. Onze anys després, aquest monarca i patriota espanyol es va convertir en fugitiu com el seu nieto Juan Carlos.

4. Tornant al futbol, ¿o a la política?, el VAR hauria de facilitar un bon i neutral arbitratge esportiu però s’ha pervertit des del primer dia. S`ha convertit en un instrument tecnològic per assistir al Real Madrid, el club més borbònic i més espanyol de tots els partits que es fan i es desfan al règim.

5. Els del real VAR criden “¡Viva el Madrid y viva España!”. Altres criden: “¡Visca el Barça i visca Catalunya!”

 

Comparteix aquesta entrada