Exili. Junqueras idolatrat. Règim a la turca. Sánchez bufó de la Cort.  Torra digne i monarquia en declivi

385

Cinc pinzellades sobre la intensa i accelerada situació política a Catalunya i Espanya

1. L’EXILI POLÍTIC DEMOSTRA que el règim espanyol (institucional, judicial, executiu, polític, policial…) és injust, venjatiu, inhumà. Els exiliats polítics catalans, començant pel president Carles Puigdemont, son considerats demòcrates, pacífics i viuen en llibertat a la Unió Europea. Alguns son eurodiputats. Els exiliats, si estiguessin a l’estat espanyol, serien  a la presó com els seus companys empresonats que son tractats com criminals perillosos

2. JUNQUERAS IDOLATRAT FRACASSA quan el líder d’ER predica amor (?) acompanyat, a mes de La Vanguardia, de propagandistes caïnites com Sergi Sol i Roger Heredia. Els seus pamflets piròmans fan fum i pudor com, entre altres, els de Ciudadanos en liquidació i VOX. Sol i Heredia son tan progres que justifiquen el suport d’ER al Govern espanyol mes dialogant (?) i progre que hi ha hagut mai… l’Espanya borbònica, centralista, autoritària, corinavírica amb exiliats i presos polítics catalans

3. RÈGIM A LA TURCA. Un règim que s’imposa per la força, amb repressió, sense respectar els drets i les llibertats de les persones i els pobles, amb exiliats i presos polítics no és democràtic ni lliure… ni a Turquia ni a Espanya. Donar suport a aquest règim és cedir al deep state com col·laboracionista o quintacolumnista. El sobiranisme / independentisme català que es democràtic, pacífic i republicà posa en qüestió aquest règim d’arrels franquistes en be dels catalans i també dels espanyols

4. PEDRO SANCHEZ BUFÓ DE LA CORT en decliu. Sánchez afirma per ràdio: “¿La fiscalia de quien depende? ¿De quien depende? Depende del Gobierno. Pues ya está”. Pregunta: Pedro Sánchez… es mentider? cínic? oportunista? pocavergonya? impresentable? Repressor? Activista de Cs, Vox, PP?  Vulnerador dels drets de les persones, inclosos els presos i exiliats polítics? bufó de la cort?

5. DIGNE MISSATGE POLÍTIC DE TORRA. No assistirà a la reunió presidida per Felipe VI sobre el coronavirus. El president de Catalunya no participarà en una operació per blanquejar la monarquia d’Espanya en declivi. El que ha de fer el fill de Juan Carlos I es informar i debatre democràticament sobre els foscos afers econòmics i de faldilles del seu pare, Corinavirus inclós. És un assumpte espanyol, polític, institucional, monàrquic, borbònic i familiar de primera magnitud.

 

Comparteix aquesta entrada