Funeral d’estat. “No em deixis viure sol”

418

Contrapunts a la crònica “No me dejes morir solo” publicada a www.foixblog.com en un intent d’humanitzar més la vida, el sofriment i la mort a causa de la pandèmia devastadora.

1. ”No me dejes morir solo” és el titular. Trist i d’acord. Però no em deixis patir i viure sol, no m’abandoneu.

2. “Hay cansancio de tantos discursos oficiales durante tantos días”. Lamentable i d’acord. També hi ha cansament de tantes informacions oficioses i sectàries.

3. “El último adiós para persones mayores que morian solas”. Tràgic i d’acord. Però no diguem adéu ni girem l’esquena a les persones grans, de mitjana edat i joves que necessiten i demanen companyia i viure en comunitat.

4. “La soledad de morir sin la compañía de los más próximos ha sido posiblemente lo más triste de esta pandemia que por desgracia nos va a compañar durantre tiempo”. Sí, d’acord. També s’ha d’acabar amb la soledat de la marginació, del racisme, de la repressió, de l’exili, de la presó.

5. Funeral d’estat?. ¿On està l’absent, ignorat i solitari Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi de les seves filles Elionor i Sofia? ¡La monarquia és una familia., a diferencia d’una república que passa per les urnes!

Comparteix aquesta entrada