Virus: pandèmia, espionatge, Corina

360

1. ”Los ciudadanos de la zona no saben si atenerse a las órdenes de Torra o a la interlocutoria de la juez…” ¡…! El sistema fiscal i judicial espanyol està desprestigiat. L’ordre presidencial és més respectable que la interlocutòria judicial. El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, defensa les mesures del president i discrepa del jutge. El president Pedro Sánchez també dona tot el seu suport al president Quim Torra. Això es així encara que trenqui els esquemes dels unionistes que son mes papistes que el Papa.

2. A mes de la pandèmia hi ha un segon virus letal. El Govern PSOE / Podemos, de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, realitza i/o tolera l’espionatge contra els sobiranistes catalans. Les clavegueres pudents de l’estat volen imposar la “unidad de la patria”. L’espionatge viola la Declaració Universal dels Drets Humans. El seu article 12 estableix: “Ningú no serà objecte d’intromissions arbitràries en la seva vida privada ni en la seva família, en el seu domicili ni en la seva correspondència, ni d’atemptats contra la seva fama i la reputació. Tota persona té dret a la protecció de la llei contra aquests atemptats”. L’espionatge està penat pel Codi Penal. El seu article 197.1 estableix que l’espionatge “será castigado con las penas de prisión de uno a cuatro años y multa de doce a veinticuatro meses”.

3. En plena pandèmia i en ple espionatge continua la crisi accelerada de la monarquia borbònica simbolitzada en la Corinavirus. El principal implicat es Juan Carlos I amb els seus afers econòmics i faldillers. Juan Carlos, avui desaparegut de l’escena, fou imposat pel dictador Francisco Franco com a rei. Juan Carlos Alfonso Víctor Maria de Borbón y Borbón-Dos Sicilias es el pare de Felipe VI i avi d’Elionor i Sofia. Cal deixar-ne constància perquè la monarquia, a diferencia de la república, és una cosa que va d’avis a pares, fills, nets… però… ¿el poble, la democràcia i la llibertat s’han de sacrificar per un rei? …  ¿o un rei s’ha de sacrificar pel poble, la democràcia i la llibertat?

 

Comparteix aquesta entrada