El fracàs de PSOE/Podemos fa inviable un tripartit a Catalunya

289

1. El PSOE (monàrquic, centralitzador, autoritari, militaritzat, Pedro Sánchez, Salvador Illla, Miquel Iceta, Eva Granados, José Zaragoza…) fracassa a les eleccions de Galícia i Euskadi. Podemos/Comuns (servils amb el Govern espanyol, Pablo Iglesias, Ada Colau, Jaume Asens… ) fracassa molt més a les eleccions de Galicia i Euskadi.

2. Aquest rotund fracàs de PSOE i Podemos/Comuns demostra que és inviable la pretensió de muntar un tripartit artificial i pseudo autonomista a Catalunya amb l’ER de Joan Tardà i Gabriel Rufián. Es una utopia forassenyada encara que compti amb el suport dels media espanyols d’allà i d’aquí com  La Vanguardia i El Periódico.

3. Una ERC, amb la “C” recuperada… ¡ànims Oriol Junqueras, no et deixis enganyar per gent sectària com Sergi Sol!… i un JxCat de Carles Puigdemont han d’alliberar-se de la pressió i de la repressió del establishment espanyolista (institucional, polític, econòmic, mediàtic, judicial, policial…). JxCat i ERC han d’establir un sòlid i intel·ligent pacte independentista amb participació dels exiliats i presos polítics… basat sobre la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la sobirania.

 

 

Comparteix aquesta entrada