Torra, Sánchez i el mesquí Zaragoza

264

Daniel Baena (guardia civil), fiscal Javier Zaragoza i José Zaragoza (PSOE)

1. Els 2.422 espais de l’article “Asumir las responsabilidades”, publicat a “La Vanguardia”, defensen que en la pandèmia al món, Espanya i Catalunya hi ha un governant i gestor molt dolent, Quim Torra, i un governant i gestor molt bo, Pedro Sánchez. Un individuo sectari i demagog com José Zaragoza (PSOE) hi està d’acord. Aquest home manté bones relacions amb el fiscal Javier Zaragoza i Daniel Baena (tinent coronel de la Guardia Civil), destacats repressors del sobiranisme democràtic i pacífic català.

2. José Zaragoza, que viu de la política partidista des de temps immemorials i que coneix el mon tèrbol de l’espionatge, escriu aquest tuït sobre la pandèmia a Catalunya: “No hay recursos humanos para las residencias. El rastreo de contagiós no funciona. No hay recursos para la red de atención primaria. Los médicos se quejan de abandono. Y ésta es la consellera de Sanidad de Torra”. El text està acompanyat d’una foto de la consellera Alba Vergés amb un nadó voltat d’estelades sense permís dels pares. Això és delicte.

3. Verges contesta a Zaragoza: “El descrèdit de la política ha arribat a quotes tan baixes per culpa de gent com tu. Però saps què? Ens en sortirem i farem una República per a tothom. Una República sense espies ni micros”.

El president Quim Torra afirma sobre el text del dirigent del PSOE: “Aquest tuït és miserable i mesquí. I d’una baixesa que demostra la qualitat humana del personatge. Demano al PSC que desautoritzi el senyor Zaragoza immediatament”.

El vicepresident Pere Aragonés escriu: “Sempre al costat dels servidors públics honestos com la consellera Alba Vergés. Sempre en contra de la baixesa política i moral que demostra i representa J. Zaragoza”.

El regidor Ernest Maragall lamenta: “Em recorda l’error, cada dia en demano excuses, d’haver aguantat tants anys en un partit on ell (José Zaragoza) era secretari d’organització”.

 

 

Comparteix aquesta entrada