Afers de Juan Carlos (AVE) i Felipe González (GAL) sense transparència

309

La manca de transparència informativa és un virus letal que afecta als afers de Juan Carlos (Ave a de la Meca, Corina) i Felipe González (GAL terrorista)

1. Xerrameca i dèficit de transparència caracteritzen la gestió de la “autoridad única competente” (Pedro Sánchez) en la crisis provocada pel coronavirus. Aquesta es una de les característiques del Govern mes progressista (?) del món mundial, PSOE/Podemos, que compta amb l’estrafolari suport d’ER i/o de Cs.

2. La no transparència es expressió de manca de democràcia i, alhora, és un virus letal que descompon un sistema polític. Aquestes consideracions son aplicables, a més de la mala gestió de la greu crisi sanitària / social / econòmica de la pandèmia, a columnes del règim: monarquia; poders executiu, legislatiu i judicial. Unes pinzellades sobre les tres primeres columnes.

3. Els tèrbols afers econòmics i sentimentals de Juan Carlos I (AVE de la Meca, Corina…) son tractats detalladament des de fa temps pels mitjans de comunicació internacionals. Però el Congrés de Diputats, gràcies al pacte del Govern del PSOE i el trifachito ultraderechista (PP, VOX, Cs), impedeix la creació d’una comissió parlamentària que posi llum a un cas tan fosc i estableixi responsabilitats polítiques.

4. El pacte del Govern PSOE/Podemos amb el trifachito també es nega a investigar al paper jugat per Felipe González en la creació dels GAL (terrorisme d’estat). Però no poden posar-se portes al camp immens. Sempre queda oberta una pregunta a l’espera de resposta. Felipe González, Josep Borrell, Narcís Serra, Pedro Sánchez, Miquel Iceta, José Zaragoza, Eva Granados, Jaume Asens, Ada Colau… tots els actuals ministres del Govern espanyol (PSOE i Podemos)… ¿justifiquen el terrorisme dels GAL, li donen suport, el condemnen, demanaran responsabilitats polítics? ¿Per què no volen investigar i aclarir les fets?

5. Una conclusió. Els que es presenten com grans defensors de la Constitució i de la convivència son un virus letal que ataca la Constitució i la convivència. Franquistes i antidemòcrates se’n feliciten.

Comparteix aquesta entrada