El PSOE es treu la mascareta a Badalona i al Congrés

315

Torna la foto del trifachito Iceta / Arrimadas / García-Albiol

El principal responsable de que l’ultradretà espanyol Xavier García-Albiol sigui alcalde de Badalona és el PSC-PSOE estretament depenent del PSOE.

1. El PSOE es torna a treure la mascareta, ensenya el seu veritable rostre i indica el camí a seguir durant i després, si hi ha després, del coronavirus. El PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, José Zaragoza, Eva Granados prefereix una Badalona “azul” que “rota” com deien els falangistes de l’Espanya dels anys trenta del segle passat. Vol una Badalona en mans del PP, no una Badalona liderada pel sobiranisme democràtic i pacífic.

2. El PSOE prefereix al Congrés de Diputats més una entesa amb Ciudadanos que amb ERC i JxCAT. Pedro Sánchez, ben acompanyat per Pablo Iglesias a la Moncloa,  comença a ballar frenèticament amb la Ciudadana Inés Arrimadas. Es  reprodueixen les fotos del trifachito Miquel Iceta, Xavier Garcia-Albiol i Inés Arrimadas anant al Tribunal Constitucional en contra de les lleis catalanes o a manifestacions amb els franquistes de Societat Civil Catalana i VOX.

3. Dos son el principals guanyadors d’aquest lamentable episodi. Un es Iceta, l’admirador i propagandista de Xavier Cercas, més preocupat per les urnes del dia del referèndum que pels milers de morts provocats pel coronavirus. Per aquest motiu ambdós mereixen ser coneguts amb els noms de Icetavirus i Cercasvirus. L’altra guanyador és Garcia-Albiol, el personatge que es famós pel seu “Netejar Badalona”, ambigüo i perillós lema que trenca la convivència ciutadana. La incívica campanya de Garciá-Albiol fou dissenyada pel seu assessor d’aleshores, Ivan Redondo. Aquest Redondo es ara la mà dreta de Pedro Sánchez al palau de la Moncloa.

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada