Iceta i Zaragoza ho saben tot de la corrupció… del PSC

251

Miquel Iceta i José Zaragoza ho saben tot de les corrupcions del PSC i del PSOE. La seva aportació pot ser de gran interès per conèixer els mecanismes corruptes aprofitant que demanen la compareixença parlamentaria d’Artur Mas per parlar del cas Palau.

1. Alguns dels casos que afecten al PSC  son Filesa, Mercurio, Inipro, Innova, Pretòria, Sant Pau, Catalunya Caixa, Hisenda, Antonio Rodríguez… Filesa, per exemple, es un dels primers grans escándols. Consisteix en el financement ilegal del PSOE amb la cooperacio de grans bancs i empreses, També altres casos del seu partit germà teòricament federal, el PSOE, amb afers del terrorisme estatal  dels GAL, el torturador guardonat Billy el Niño que acaba de morir amb “las medallas puestas”, la guerra bruta, els multimilionaris ERES d’Andalucia…

2. Iceta i Zaragoza ho saben tot d’aquests mecanismes corruptes perquè des de fa molts anys es mouen en el budells pastosos del PSC/PSOE… del que fan i del com ho fan.

3. Miquel Iceta (1960) té com única activitat professional reconeguda la de “polític i assagista” (?). Carrera de Ciències Químiques sense acabar. Tota la seva vida es redueix a l’activitat partidista i institucional. Ingressa de jovenet al PSC (1978). Regidor de Cornellà (1987/1991). Diputat a Madrid (1996/1999). Diputat al Parlament (1999/2020). Primer secretari del PSC (2014). Sempre íntim col·laborador dels líders del partido: Joan Reventós, Narcís Serra, Raimon Obiols, Pasqual Maragall José Montilla, i també Felipe Gonzalez, José Borrell, José Luis Rodríguez Zapatero, Pedro Sánchez.

4. José Zaragoza (1961) es un cas similar al d’Iceta. Regidor de Molins de Rei (1983/1991). Primer secretari del PSC al Baix Llobregat. Secretari d’Organització del PSC (2001/2011).  Diputat al Congrés (2011/2020)). Dirigeix nombroses campanyes electorals. Obligat a dimitir del comitè federal del PSOE en relació al cas d’espionatge de Metode 3 (2013). Compareix a la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Fiscal i les Pràctiques de Corrupció Política arran de la seva vinculació amb aquest cas d’espionatge polític (/2015),

 

 

 

Comparteix aquesta entrada