Sánchez… amb Otegui i Arrimadas, que l’acusa de terrorista

262

Sánchez, Arrimadas. Falta Otegui en aquesta foto

Pedro Sánchez compta amb l’abstenció d’Arnaldo Otegui (EHBildu) i el vot favorable d’Inés Arrimadas (CS), que acusa a l’abertzale de terrorista, per prolongar l’estat d’alarma que, de fet, es consolida com alarma a l’estat espanyol

1. El preu que el Govern PSOE/Podemos (Iceta/Colau) paga per prolongar l’estat d’alarma en la crisis del coronavirus és molt alt i el debilita políticament i en el Parlament. El Govern espanyol més “progre” del món mundial és una caricatura de govern i de progressisme.

2. Es alarmant que Pedro Sánchez, per conservar el seu cabdillisme de “única autoridad competente” trenqui l’aliança parlamentaria que el va portar a la presidència del Govern, doni desesperat un cop de volant, i es llença al precipici a l’acabar en mans d’un partit ultra conservador i en liquidació com es CS. Ciudadanos es liderat avui, de moment, per Inés Arrimadas, una dona de mínim nivell cultural i polític… d’una cultura, a mes, derivada de la seva família franquista.

3. També és alarmant que Sánchez s’hagi d’agafat a la crossa de l’abstenció d’una formació política basca i d’un líder als que el PSOE i ell mateix sempre menyspreen, Posen en dubte, en privat i en públic, el caràcter democràtic dels abertzales d’EHBildu i del seu principal líder Arnaldo Otegui que ha passat llargues temporades a la presó.

4. L’espanyolíssima Arrimadas sempre es molt dura i mal educada  amb els independentistes. Ha qualificat de “infame” i “indecent” una entrevista que  TVE feu a Otegui. Va comentar: “Es la major humiliació a les víctimes del terrorisme. Otegui es un terrorista condemnat i inhabilitat”. Va criticar al PSOE per “blanquejar a Otegui amb diner de tots els espanyols”. I durant la intervenció de la representant abertzale en el debat d’investidura de Pedro Sánchez, els diputats del trifachito (PP, VOX, CS) proferien crits de “assassins”, “terroristes”, “viva España”.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       5. Vaticini. Pedro Sánchez, per la seva mala gestió i la seva desesperació, sortirà cremat d’aquesta operació. Inés Arrimadas, pel seu oportunisme i la seva demagogia, s’enfonsarà encara més. Arnaldo Otegui, que l’ha vist de tots colors i està vacunat contra el virus, sortirá enfortit entre els abertzales i maleït entre els espanyolistes.

Comparteix aquesta entrada