Borbons. Govern Sánchez. Guerra bruta

264

Borbons. Govern PSOE/Podemos de Pedro Sánchez. Guerra bruta… en plena crisi del coronavirus… crisi, a més, mal gestionada per centralista, provinciana, autoritària…

 

1. Revelacions sobre l’exemplar patriota espanyol Juan Carlos I. Rep 1,9 milions de dòlars (1,7 milions d’euros) del sultà de Bahrain. Els fets succeeixen  el 2010 quan l’ara rei emèrit és rei d’Espanya. Ho explica el seu advocat Arturo Fasada a la justícia suïssa que investiga els moviments de la fundació Lucum. Juan Carlos fou imposat com a rei pel general dictador Francisco Franco. Es pare de Felipe VI i avi de les seves fills Elionor i Sofia. 

2. El Govern borbònic espanyol de PSOE/Podemos, presidit per Pedro Sánchez, passa d’aquestes greus revelacions com calla sobre l’afer de la Corinavirus que afecta a la monarquia. El Govern “progre” (?) actua com faria el trifachito PP / VOX / Cs. No investiga. No vol una comissió parlamentaria investigadora. Els dirigents del PSOE a Catalunya (Salvador Illa, Miquel Iceta, José Zaragoza, Eva Granados…) miren a una altra banda i s’entretenen amb els kaikus japonesos d’Iceta.

3. Pot donar-se ara una nova actuació de les clavegueres de l’estat. Poden treure`s del barret de copa, via fake news, un escàndol financer o judicial intentant que els casos borbònics quedin a l’ombra. No hauria de sorprendre que aquestes falses noticies, convenientment filtrades a la caverna mediàtica, afectessin al sobiranisme. Aquesta pràctica indecent s’ha realitzat ja en diverses ocasions. La guerra bruta contra el sobiranisme català democràtic i pacífic no es un fet nou. Nombrosos episodis d’aquest tipus s’han produït en el passat llunyà i recent.

Comparteix aquesta entrada