Militars, esports, noticies falses…

216

1. ¿Preguntar sobre esports en les militaritzades rodes de premsa del Govern espanyol per parlar del coronavirus? Abans caldria que en les rodes de premsa s’informés de qüestions que afecten directament a la ciutadania. ¿Com queda la situació laboral, social, econòmica, escolar i les seqüeles del virus de milers i milers de ciutadans?

2. Hi ha ciutadans i periodistes que tenen la impressió que, en aquestes diàries rodes de premsa, els representants de les forces armades, de la guàrdia civil i de la policia nacional tenen més interès en explicar el que fan ells amb sentit nacional espanyol i patriòtic que en el que passa en la realitat de la pandèmia. Seria curiós saber que pensa d’aquest nacionalisme el nacionalista Josep Borrell.

3. Per tant, pot ser sí, que podria preguntar-se en alguna roda de premsa sobre els esports que practiquen els militars, els agents de la guardia civil i els policies per mantenir-se en forma en aquests moments difícils i crítics. Després ja podria plantejar-se al ministre corresponent què succeeix amb les diverses competicions esportives d’àmbit nacional català, estatal espanyol, europeu i mundial.

4. També valdria la pena preguntar al representant de les forces armades si es cert o no que Defensa gasta en un tanc de guerra el que costen 440 respiradors mèdics i si s’ha pensat en reduir la despesa militar per dedicar-lo a les actuacions contra la pandèmia.

5. A més, al representat de la guardia civil podria preguntar-se-li si es perseguiran al president, ministres i càrrecs del Govern espanyol en la hipòtesi que del Govern PSOE/Podemos es divulguessin falses noticies per emmascarar la realitat de la pandèmia.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada