1714. Fanàtica Kolau, PSOE, Rufián, VOX critiquen a Buch

217

El conseller Miquel Buch ha estat criticat, sobretot per l’espanyolisme, per qualificar de burla el fet que el Govern espanyol hagi enviat 1.714.000 mascaretes, precisament 1.714.000, a Catalunya. Casualitat? Mala llet?

1. Els crítics han estat sobretot el Govern de PSOE/Podemos, VOX, i Gabriel Rufián, que acaba de ser elogiat per Felipe González i que un dia va pretendre desqualificar al president Carles Puigdemont amb allò de les 155 monedes de plata. En aquesta ocasió, la primera en destapar la caixa dels trons ha estat Ada Kolau. Aquest és el seu tuit sobre Buch: “L’última cosa que necessita una emergència sanitària és que hi hagi fanàtics entre els responsables públics que l’han de gestionar. Els catalans i catalanes no ens mereixem passar aquesta vergonya aliena. Cal una rectificació del Govern”.

2. No sorprèn, en canvi, que Kolau no demani al Govern de Pedro/Pablo que rectifiqui expressions molt desafortunades dels seus representants militars i ministres que compareixen en rodes de premsa. Sobre el coronavirus diuen que “no hay mal que cien años dure”, que el “querido virus” es combat amb “el orgullo de ser español”. Sí, empren, inclos el president Pedro Sánchez, un llenguatge militaritzat…. “hoy es lunes (encara que sigui divendres) porque la guerra contra el virus no conoce fines de semana”. ¡Quina diferència amb el llenguatge cívic i mèdic emprat per les autoritats d’un país com Alemanya. O com França… on el president Emmanuel Macron ha decidit allargar el període de confinament fins l’11 de maig. Macron, a diferència de Sánchez, coincideix amb el plantejament del president Quim Torra.

 3. Fruit de l’enrenou ahir sobre les 1.714.000 mascaretes, hi hagut  nombrosos tuïts sobre Ada Kolau dels que es pot fer aquest resum… 

Kolau,
la blablabla irresponsable
la tuitera inculta
l’activista desactivada
la comuna ex hipotecada
la filòsofa frustrada
l’okupa aburgesada 
la demagoga lerrouxista
la sectària pseudo progre
la criticona fanàtica
l’alcaldessa ben pagada
la servil sense vergonya
l’ada col·locadora d’amics
la subvencionadora de media
la barcelonina comadrilenyada
la mala actriu neo borbonitzada

 

 

 

Comparteix aquesta entrada