Coronavirus. Colau mes reaccionaria i manipuladora….

231

La comunista (?) Ada Colau és consolida cada vegada mes com una política reaccionaria i manipuladora.

1. Així és Colau en les seves actuacions i declaracions des de que repeteix mandat com alcaldessa de Barcelona gràcies als vots del PSOE i del fantasmagòric Manuel Valls amb el suport de la premsa del règim (La Vanguardia, El Periódico…)… I  sobretot es així des de que el monàrquic i ex federal PSOE forma a Espanya govern amb els ex revolucionaris de Podemos. El missatge de Colau es demagògic i simplista. Primer, ella tot ho fa be i no és responsable de res que vagi malament. Segon, el responsable del que va malament sempre és el Govern català. Tercer, suport incondicional al Govern de Pedro Sánchez, malgrat la seva mala gestió en la crisi del coronavirus que és letal per milers de persones i destructiu pel teixit socioeconòmic.

2. Ada Colau manipula la realitat. Un exemple. Diu, sense vergonya,  que Barcelona gràcies a ella, oh ella, es va anticipar en la demanda i realització del confinament. Mentida. Es tot el contrari, com ho precisa un internauta.  Ella no volia el confinament i va estar en contra de la suspensió del MWC (12 febrer). No volia el confinament i va animar a la gent a participar massivament el 8M (6 i 7 de març). No volia el confinament i va animar a la gent a anar massivament al mercat de la Boqueria (19 març). Va atacar amb el seu habitual  menyspreu al president Quim Torra quan aquest proposava el confinament total excepte en els serveis essencials (23 de març).

3. Les manipulacions de Colau tenen una orientació reaccionaria en qüestions socials i econòmiques. Ella dona ple suport al Govern Sánchez que no paga ni te previst fer-ho el 50 per cent que li toca aportar per imperatiu de la llei de la dependència. Part d’aquests milions d’euros haurien d’anar a les residències per gent gran. Colau això ho calla per donar la culpa al Govern Torra que no disposa d’aquests diners perquè s’els queda de Govern espanyol (PSOE/Podemos)

4. Colau també calla davant el  miserable acord del Govern PSOE/Podemos que ha decidit lliurar 15 milions d’euros a televisions privades, a mes de la caverna mediàtica, en plena crisi sanitària. Són milions que haguessin anat molt  be per combatre el coronavirus i  per donar resposta a la crisis social i econòmica que ja ha començat.

5. Aixo enllaça amb l’afer que vincula Colau i La Vanguardia. L’alcaldessa promociona el diari dels Godó a Facebook per atacar la Generalitat. Hi ha uns interrogants oberts que encara no han estat contestats. ¿Que en diu l’empresa i el director del diari sobre aquest fosc afer? ¿Quina relació hi ha entre Colau i La Vanguardia? ¿Dependència política i econòmica? ¿El diari i el Grup reben subvencions (diner públic fruit de l’esforç fiscal de la ciutadania)? ¿En quina quantia? ¿Serveix per pagar els sous dels nombrosos directius de can Godó?

 

Comparteix aquesta entrada