“Les hemos destrozado el sistema sanitario”

254

¿O no teníem el millor sistema sanitari d’Europa” es pregunta Lluís Foix, vinculat a La Vanguardia, en el seu blog personal. Primera resposta a aquest interrogant sobre el coronavirus. Tots, tots, son responsables d’aquesta crisi però uns ho són molt mes que altres.

1. Cal cercar respostes a aquest interrogant. Una consta en una conversa, publicada fins i tot a La Vanguardia (22 juny 2016), entre dos grans patriotes espanyols, Daniel de Alfonso (llavors director de l’Oficina Antifrau) i Jorge Fernández Diaz (llavors ministre de l’Interior).  El primer diu al segon: “Les hemos destrozado el sistema sanitario”. Fernández Díaz es aquell individuo que “afina fiscales” i te el mal gust de visitar el sinistre Valle de los Caídos.

2. Un altre gran responsable avui, el principal, és Pedro Sánchez que s’auto atribueix el “mando único competente” durant l’estat d’alarma a tot el territori estatal. Ell, conegut com Virusanchez,  és l’únic responsable per recentralitzar les competències sanitàries que haurien de retornar als territoris per poder realitzar una bona política sanitària. Si no es així…

3. Cap on es va?

L’Espanya espanyola,
borbònica, Corinavírica,
militaritzada, guardiacivilzada, policialzada,
unionista (Psoe Pp,Vox, Cs),
subvencionadora de la caverna mediàtica,
judialitzada injustament amb exiliats i presos polítics,
ultracentralitzada sota la bota incompetent
de la “unica autoridad competente”…
contaminat a contaminat i mort a mort…

es va a la fi de la democràcia
i dels drets i les llibertats
de totes les persones i de tots els pobles.

Comparteix aquesta entrada