Coronavirus. Pedro Sánchez fracassa davant UE i USA

376

Patrioterisme espanyol per combatre el coronavirus

La gestió de Pedro Sánchez, autoproclamat única autoritat “competente” contra el coronavirus, fracassa davant les accions de la Unió Europea i els Estats Units que donen la raó a Quim Torra, president català menyspreat per l’espanyolisme, des de PSOE a VOX.

1.CAL CONFINAMENT TOTAL. Torra demana des de fa temps l’urgent confinament total de Catalunya i Madrid perquè son les zones on el focus de la pandèmica és mes fort. Però el Govern espanyol s’hi nega. Confinament total implica que només resten oberts els establiments d’alimentació, farmàcia i serveis essencials. L’objectiu és evitar l’expansió de la pandèmia i garantir els serveis sanitaris.

2. EL CONFINAMENT NO HA DE DEPENDRE DEL GOVERN CENTRAL. Hi ha territoris en el món on hi ha confinament total. Wuhan (Xina). Lombardia (Italia). Tirol (Austria). Baviera (Alemania). Rio de Janeiro (Brasil). Nova York i California (Estats Units). Igualada (Catalunya).  Val la pena deixar constància que els estats o regions dels estats descentralitzats son els que prenen la decisió del confinament del propi territori, no depèn del govern central. Així els governs de Baviera, Nova York, California i Rio Janeiro son els que han adoptar aquesta decisió sense interferències del Govern central.

3. INCREMENT DE LA PANDEMIA I DE MORTS. A l’estat espanyol passa al reves. Tot depèn del Govern central i del president Sánchez, autoproclamat única autoritat “competente”. Això implica una liquidació de l’estat de les autonomies i de les seves competències. L’increment galopant de la pandèmia i el nombre creixent de morts, especialment a Madrid, són  conseqüències d’aquesta gestió política fracassada.

4. TORRA TE RAÓ. Arribarà un dia, tan de bo sigui mes aviat que tard, que el ”competente” incompetent Sánchez haurà de baixar del burro i donar la raó a Torra. El president català compta amb l’assessorament d’un prestigiós equip d’experts entre els que figura  Bonaventra Clotet. El doctor Clotet parla clar i català: “Cal tancar-ho tot. Cal tancar Madrid, Barcelona i Catalunya. L’estratègia de no fer-ho adoptada per Pedro Sánchez es una irresponsabilitat”. La diputada Laura Borrás (JxCat) diu: “Es tracta de confinar territoris per salvar persones”.

Comparteix aquesta entrada