Engany i xantatge del PSOE de Sánchez al sobiranisme

408

Unes declaracions de José Zaragoza, influent dirigent del PSOE, confirmen que el partit de Pedro Sánchez enganya i fa xantatge al sobiranisme / independentisme.

 

 1. EL SECTARI JOSÉ ZARAGOZA, poc després de la investidura de Pedro Sánchez, ja nega que la Moncloa s’aparti de les causes judicials pel pacte amb ERC. És un engany als republicans la qual cosa mostra la seva ingenuïtat negociadora amb un Sánchez que es caracteritza per dir blanc ahir, negre avui i gris demà.

2. El PSOE UTILITZA EL FANTASMA del feixisme per obtenir, encara que sigui amb l’abstenció, el suport d’un sector de l’independentisme català, ERC, per investir com president d’Espanya a un personatge  tan poc creïble com Sánchez. El xantatge consisteix en que els altres cedeixin i optin pel mal menor, el PSOE, abans que el feixisme arribi a la Moncloa. Però el PSOE mai cedeix de veritat.

 3. El PSOE ESPANYOLISTA, en el fons, sintonitza amb PP, VOX i CS. Aquest cuatrifachito defensa l’Espanya “una, grande y libre” franquista. Aquests quatre partits només toleren una Catalunya autònoma i prou. No renuncien a la repressió institucional, política, judicial, policial i mediàtica. No descarten l’aplicació del 155. No reneguen del GAL, terrorisme d’estat vinculat al PSOE. No es comprometen a complir les sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que desautoritzen sistemàticament les sentències de la desprestigiada justícia espanyola. No es solidaritzen per les vies dels gestos i d’actuacions concretes amb els exiliats, presos i perseguits polítics catalans.

 4. PSOE, PP, VOX, CS VIOLEN LA CONSTITUCIÓ. Sánchez, per exemple, la manipula al insistir que garanteix el diàleg sempre dins el marc constitucional però amaga que els articles 10.2 i 96.1 de la Constitució estableixen el dret d’autodeterminació. Aquests articles indiquen que la Constitució ha d’interpretar-se obligatòriament segons la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats internacionals signats per l’estat. Aquests textos afirmen que “tots els pobles tenen el dret de lliure determinació”. Consten en el BOE 1977/10733. Son textos vigents com vigent es que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea està per sobre dels tribunals espanyols.

 5. ELS POLICIES DOLENTS son Pablo Casado (PP), Santiago Abascal (VOX) i Inés Arrimadas (CS). Pedro Sánchez (PSOE) fa de policia bo. Però Sánchez és el dirigent del partit dels ERO d’Andalucia, del GAL, del 155, del 17A (l’obscur atemptat terrorista de Barcelona i Cambrils que es nega a aclarir), dels deutes de l’estat amb Catalunya. Sánchez te tres grans objectius. Fer una interpretació restrictiva i inconstitucional de la Constitució. Intentar la divisió i l’afebliment del sobiranisme català. Preparar la formació d’un govern trifachito (ERC, PSOE, UP) autonomista a Catalunya. Si Casado, Abascal i Arrimadas fossin intel·ligents haurien d’aplaudir a Sánchez, i cridar tots junts “Viva España, viva el rey”.

 

 

Comparteix aquesta entrada