ERC paga la investidura amb monedes de plata

362

L’ERC del negociador Gabriel Rufián, ell que és un expert en monedes,  ha d’aclarir a la ciutadania i a la militància del partit les monedes de plata que paga per la investidura de Pedro Sánchez.

1. JUDES TRAIDOR, SEGONS RUFIÁN. El suport de l’ERC de Rufián (el que un dia va parlar de les 155 monedes de plata que recorda al traïdor Judes) a la investidura presidencial de Pedro Sánchez (PSOE) a Espanya implica alhora pactar un trifachito autonomista a Catalunya. Aquest és, en el fons, l’objectiu de la investidura de Sánchez que compta amb el suport de diaris espanyols i servils amb la monarquia com La Vanguardia i El Periódico.

2. PSOE MONÀRQUIC I REPRESSOR. El pacte d’investidura és amb el PSOE que defensa la monarquia borbònica imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi d’Elionor i Sofia. El PSOE que ha parlat a vegades de federalisme però que es un federalisme bluf i fracassat. El PSOE que en la historia recent hi figura la seva vinculació amb el terrorisme d’estat del GAL segons sentencia judicial, i la seva col·laboració necessària per aplicar el 155 contra Catalunya, les seves institucions i la seva gent. El PSOE que es partidari de “l’Espanya una, grande y libre” enlloc de defensar prioritariament la democràcia, la llibertat, les urnes i el dret d’autodeterminació dels pobles. PSOE, PP, VOX, CS coincideixen en aquests afers.

3. COLAU AMB MANUEL VALLS. El pacte d’investidura també inclou als ex republicans de Podemos, i Comuns. Aquestes formacions inclouen a la cada vegada més desacreditada i demagoga Ada Colau que va fer-se amb l’alcaldia de Barcelona gràcies al suport de Manuel Valls, personatge desprestigiat a França.

4. JUNQUERAS DELINQÜENT. El pagament de més monedes de plata per part d’ERC consisteix en assumir que Junqueras és un delinqüent. Així es si l’actual direcció d’ERC no rebutja amb fets, i no nomes amb declaracions de cara a la galeria, l’escrit de l’advocacia de l’estat que dirigeix el president espanyol en funcions. I es que l’advocacia de l’estat es veu obligada a acceptar la immunitat de Junqueras perquè el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ho exigeix. Però, alhora, l’advocacia de l’estat demana que el TJUE revoqui aquesta immunitat amb l’argument de que Junqueras és un condemnat, i ho és perquè és un delinqüent. Gonzalo Boye i Jaume Alonso-Cuevillas (advocats de Carles Puigdemont) i Van den Eynde (advocat d’Oriol Junqueras) denuncien aquesta trampa del sistema judicial/polític espanyol i reclamen la nul·litat de la sentència.

5. TRAMPES. Tancar els ulls a aquestes trampes i fiar-se dels tramposos són algunes de les monedes de plata que la cúpula d’ERC paga, ¿oi  Gabriel Rufián i companyia?

 

Comparteix aquesta entrada