ERC investirà al Pedro Sánchez del repressor 155

391

Rufián (ERC), el de les 155 monedes de plata, investirà al Pedro Sánchez del 155

ERC vol facilitar la investidura del Pedro Sánchez del 155 repressor contra els drets i les llibertats de Catalunya.

1. ERC prefereix entendre’s amb el conglomerat del PSOE (Pedro Sánchez, Felipe González, Alfonso Guerra, José Bono, Josep Borrell, Miquel Iceta, José Zaragoza i similars… tots ells nacionalistes espanyols, borbònics i d’un federalisme fracassat). Opta pel PSOE i no per cercar una unitat o entesa independentista amb JxCat que planti cara a l’embogida ofensiva espanyolista de PSOE, PP, VOX i el que queda de Cs contra la Catalunya democràtica, lliure, justa, solidària i sobirana / independent. Sí, ERC pactarà amb el PSOE de Pedro Sánchez….

2…. El PSOE que feu possible el 155 impulsat pel Govern de Mariano Rajoy.

3. El PSOE que acaba de pactar amb PP i CS per imposar el 155 digital per controlar internet en contra de la llibertat de comunicació i d’expressió.

4. El PSOE que elimina les delegacions del Govern de la Generalitat que tenen la finalitat de promoure els interessos de Catalunya al món.

5. El PSOE vinculat al terrorisme d’estat dels GAL

6. El PSOE que atempta contra la convivència lingüística considerant que el català discrimina i margina l’espanyol a Catalunya.

7. El PSOE que posa la caverna mediàtica al seu servei i que no tanca les clavegueres de l’estat.

8. El PSOE que entre l’Espanya “una, grande y libre” del franquisme o la democràcia, opta per l’Espanya dogmàtica i metafísica de la “una, grande y libre”.

9. El PSOE que controla el Tribunal Suprem i el Tribunal Constitucional.

10. El PSOE que es nega a investigar les vinculacions del imam terrorista d’Olot amb els serveis secrets espanyols.

11. El PSOE que es nega a depurar responsabilitats per  les accions violentes de la guardia civil i de la policia macional.

12.  El PSOE que ven armament a dictadures monàrquiques com la d’Aràbia saudita.

13. El PSOE de l’escàndol milionari dels ERE d’Andalusia.

14. El PSOE que fa una interpretació restrictiva i sectària de la Constitució i que es nega a reconèixer que el text constitucional preveu referèndums i l’exercici del dret d’autodeterminació com consta també en el BOE.

15. El PSOE que retalla la capacitat legislativa del Parlament de Catalunya presentant sistemàticament recursos contra les seves lleis i resolucions.

16. El PSOE que  manté de manera injusta el finançament i l’esforç fiscal de Catalunya i dels catalans,.

17. El PSOE i Pedro Sánchez que es neguen a dialogar amb el president de Catalunya, Quim Torra.

18. Conclusió. Un candidat com Pedro Sánchez i un partit com el PSOE no tenen credibilitat ni mereixen confiança. La responsabilitat d’investir al Pedro Sánchez del 155 i de rebutjar la unitat sobiranista amb JxCat recau sobre un irresponsable ERC. El partit de Gabriel Rufián, que un dia va parlar de les 155 monedes de plata contra el president Carles Puigdemont, no vol admetre que la unitat tàctica, estratègica, política, electoral del independentisme català (exiliats, presos, perseguits, organitzacions cíviques… ) és urgent i necesario davant l’ofensiva espanyola del 155 repressiu en tots els àmbits (institucional, polític, econòmic, judicial, mediàtic, policial…). Menysprear la unitat sobiranista es donar suport a l’ofensiva repressora de l’estat espanyol i boicotejar una Catalunya que sigui democràtica, lliure, justa, solidària, sobirana / independent. Precisament, PSOE, PP, CS, VOX volen que no hi hagi aquesta unitat sobiranista.

19.  El que hi ha en el fons del irresponsable plantejament de l’actual cúpula dirigent d’ERC és preparar, amb PSOE i Podemos, el terreny per liderar un tripartit autonomista a Catalunya.

Comparteix aquesta entrada