Monarquia espanyola, república USA, Sánchez 155, Rufián “Judes”

249

Rufián (ERC), entre el 155 de Judes i el 155 de Pedro Sánchez

Gabriel Rufián (ERC) va llençar un dia 155 monedes de plata contra el president Carles Puigdemont qualificant-lo de traïdor…  però ara es ell mateix que esdevé el maleït Rufián Judes.

1. RUFIÁN I TRAICIONS. Gabriel Rufián, adicte al twitter com l’espia José Zaragoza (PSOE) àlies “Zaragozín”, va defecar “155 monedas de plata” en el turbulent i apassionant octubre del 2017 recordant les 30 monedes de plata amb les que Judes Iscariot (sicari) va trair Jesús de Natzaret. Judes seria en aquells dies d’octubre, segons el bocamoll Rufián, el president Puigdemont. Però ara es Rufián qui esdevé Judes per si mateix al colocar-se bé de manera servil en mans del Pedro Sánchez, que feu possible el 155 repressor contra Catalunya a l’aliar-se amb PP i el desarticulat Ciudadanos.

2. DIFERÈNCIES ENTRE REPÚBLICA I MONARQUIA. Un aclariment democràtic i actual. La república d’Estats Units pot investigar, jutjar i fer plegar al seu cap d’estat. La monarquia espanyola no pot investigar, ni jutjar ni fer plegar el seu cap d’estat.  I es que la molt democràtica i modèlica Constitució espanyola “que entre todos nos hemos dado” estableix que “la persona del rey es inviolable y no està sujeta a responsabilidad” Olé! (¡Olé! es una interjecció espanyola utilitzada per animar, aplaudir, aclamar; s’utilitza en el flamenc i la tauromàquia).

3. POQUES LLIÇONS DE DEMOCRÀCIA. Fins i tot, l’etern president del Govern espanyol  en funcions, Pedro Sánchez, assegura en una entrevista a la CNN que el rei Felipe VI representa els valors de la Segona República. Òndia!!! (Eufemisme per hòstia) Ho diu el líder d’un PSOE que defensa la monarquia i un federalisme bluf. ¿Qui son Felipe VI inviolable i sense responsabilitat i Pedro Sánchez un fracassat federal  i corresponsable de l’escándol dels ERE d’Andalucia, per donar lliçons de democràcia a la república nord-americana i als republicans?

4. RUFIÁN, EL DEL 155. ¿I Gabriel Rufián, el del 155…? ¿Amb qui està Rufián, delegat d’Oriol Junqueras, Joan Tardà, Sergi Sol… i també de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, José Zaragoza…?  ¿Està a favor de la república que pot fer fora democràticament un cap d’estat? ¿Està amb una monarquia que no pot fer fora al cap d’estat? ¿Està amb el rei que, segons Pedro Sánchez, representa els valors de la Segona República espanyola? ¿Està amb el Govern català que defensa de manera democràtica i pacífica la república catalana?

 5. TRIPARTIT D’AUTONOMISME DEVALUAT. Tot indica que l’ERC del Rufián del 155 està amb el PSOE en una estrategia autodenominada “progressista” que vol liquidar el català a Catalunya per aconseguir un tripartit d’autonomista devaluat amb PSOE, Comuns i qualsevol Manuel Valls que s’hi afegeixi. Així es avui per avui amb el suport de diaris espanyols com, entre altres, La Vanguardia i El Periódico, a menys que les bases del partit i sobretot l’electorat català digui prou!!!.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada