El cuatrifachito (PSOE, PP, VOX, restes de CS) comparteixen un decàleg espanyolista.

222

El cuatrifachito (PSOE, PP, VOX, restes de CS) comparteixen un decàleg espanyolista.

1. El cuatrifachito defensa la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en Juan Carlos I com a rei, pare de Felipe VI, el dels discursos terribles, i avi d’Eleonor i Sofia.

2. El cuatrifachito comparteix el lema franquista dogmàtic i inamovible de l’Espanya “una, grande y libre”.

3. El cuatrifachito te una visió ultra centralista de l’estat espanyol … de manera que el federalisme del PSOE és un bluf, un engany, un fracàs i “no està ni se le espera” tan si governa com si està a l’oposició.

4. El cuatrifachito -ara tu, ara jo- controla les institucions com la fiscalia, el Tribunal Constitucional, el Tribunal Suprem… destruint la separació de poders que és una de les columnes mestres dels estats que són democràtics.

5. El cuatrifachito s’autodenomina constitucionalista (¿?), però en la seva versió més retrògrada perquè fa trampa perquè no reconeix que el dret d’autodeterminació figura en la Constitució (articles 10.2 i 96.1) i en el Boletin Oficial del Estado (BOE 1977/10733) que estableix que “todos los pueblos tienen el derecho de libre determinación”.

6. El cuatrifachito per defensar la seva postura empra la repressió més dura com pot comprovar-se a Catalunya, a Espanya, a Europa i a tot el món gràcies als mitjans de comunicació que són professionals i lliures i no formen part de la manipuladora caverna mediàtica.

7. El cuatrifachito empra l’article 155 de la Constitució en contra de les institucions de Catalunya i que, a més, perjudica la societat catalana i els ciutadans en el seu conjunt sigui quina sigui la seva opció política.

8. El cuatrifachito no condemna el terrorisme d’estat dels GAL pel qual han estat condemnats càrrecs governamentals i dirigents del PSOE

9. El cuatrifachito accepta que a l’estat espanyol hi hagi exiliats, presos i perseguits polítics catalans als que considera com criminals perillosos i violents…mentre a la Unió Europea aquestes persones exiliades son considerades demòcrates, pacífiques  i viuen en llibertat.

10. El cuatrifachito no accepta que Catalunya és una realitat nacional que aspiri als drets, deures i llibertats que te tota nació al segle XXI

PREGUNTA ALS PARTITS SOBIRANISTES CATALANS. ¿QUI POT PACTAR AMB UN PARTIT DEL CUATRIFACHITO ESPANYOLISTA EN AQUESTES CONDICIONS?

Comparteix aquesta entrada