Puigdemont: “Mantinguem-nos pacífics, perquè ens volen violents”

257

La crida a la serenitat de l’exiliat president Carles Puigdemont, l’enemic número del repressiu règim monàrquic espanyol, contrasta amb el cuatrifachito (PSOE, PP. CS, VOX) i el seu guirigall victimista, sectari, tergiversador, insultant, provocador.

El president Puigdemont, a través del twitter que trenca les reixes  de la caverna mediàtica espanyolista d’allà i d’aquí, escriu tuits d’intens contingut democràtic com aquests cinc…

1. “L’escalada de la repressió busca provocar i atacar la nostra resiliència, esgotar la nostra paciència i erosionar el que saben que és un dels valors indiscutibles del nostre moviment: el compromís a conduir-nos pels camins de la no-violència”.

2. “Per això magnificaran, inventaran i distorsionaran el que faci falta per embrutar una feina de més de vuit anys. I no ho aconseguiran perquè, una vegada més, malgrat la ràbia, la injustícia, la por, la tristesa, ens farem més forts”.

3. “Que ens vulguin etiquetar de moviment violent després d’haver resistit pacíficament una agressió com la de l’1 d’octubre i dos anys de repressió és una ofensa indecent a milions de persones que formen una de les societats europees més compromeses i mobilitzades per la democràcia”.

4. “Mantinguem-nos serens, perquè ens volen neguitosos. Mantinguem-nos units, perquè ens volen dividits. Mantinguem-nos pacífics, perquè ens volen violents. Mantinguem-nos mobilitzats, perquè ens volen quiets i callats. Mantinguem-nos decidits, perquè ens volen renunciats”.

5. “La conquesta de la llibertat és un gran espanta-pors; posa llum allà on ara mateix hi ha la foscor de la repressió; obre camins allà on alguns hi alcen parets per aturar-los”.

 

Comparteix aquesta entrada