Sánchez confia en Borrell, solidari amb Barrionuevo, condemnat per terrorisme d’estat

232

El president espanyol Pedro Sánchez (no el independentista català pacifista Jordi Sánchez) confia en José Borrell, solidari amb José Barrionuevo i Rafael Vera, del PSOE, condemnats per terrorisme d’estat (GAL)

1. SINISTRE GAL ESTATAL. El monàrquic José Borrell té dit (13/09/1998) que defensar Barrionuevo (ministre d’Interior) i Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats per terrorisme d’estat, forma part del seu projecte de futur. Textualment: “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. El ministre i el secretari d’estat del Govern del PSOE foren condemnats per la seva implicació amb els sinistres GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación). En altres paraules, grups armats parapolicials espanyols practicants de guerra bruta o terrorisme d’estat.

2. EL PSOE AMB ELS CONDEMNATS PER TERRORISME. Dirigents socialistes com Felipe González, Joaquín Almunia, Alfonso Guerra, José Bono, Ramón Rubial, Manuel Chaves, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, José Borrell es concentraren a les portes de la presó de Guadalaja quan els dos condemnats van ingressar-hi. Borrell digué en aquella ocasió: “La concentració de Guadalajara és un acte cívic. La gent expressa la seva emoció, afecte i solidaritat amb els condemnats. No és un aldarull que pugui interpretar-se com un acte de rebel·lia institucional o desacatament a la justícia”. Ondia, Borrell!

3. POCA VERGONYA DE SÁNCHEZ I BORRELL.   Segons Borrell, el suport a dos condemnats per terrorisme d’estat és un acte cívic. I Pedro Sánchez, malgrat tot, continua confiant plenament en aquest nefast personatge que es presenta com un exemple de la diplomàcia europea. Quina poca vergonya la de Sánchez i Borrell. Pobre democràcia! Pobre Europa!.

Comparteix aquesta entrada