Silencis del cagacalces Millo

492

La declaració de l’espanyol Enric Millo com testimoni en el judici espanyol contra els presos polítics sobiranistes catalans mostra els silencis propis d’un cagacalces del que va ser Delegado del Gobierno español a Catalunya.

1. ¿Saps, Enric Millo, que Diego Pérez de los Cobos, tinent coronel de la Guardia Civil i coordinador del dispositiu policial operatiu de l’1-O, va presentar-se uniformitat de falangista el 23 de febrer del 1981 a una caserna de la Guardia Civil per donar suport al cop d’estat?

2. ¿Saps que Pérez de los Cobos també fou acusat de maltractar un detingut per la seva suposada vinculació a un comando etarra encara que els guardies civils foren indultats i ell va ser exonerat?

3. ¿Saps que Sebastian Trapote, cap superior de la Policia Nacional a Catalunya, va veure’s implicat en la mort d’un obrer de Badalona al 1974  però es va beneficiar dels indults generals del 1975 i del 1976, i mai no va arribar a ser jutjat?

 4. ¿Consideres que personatges com Pérez de los Cobos i Trapote, no són democràticament idonis per ser responsables del dispositiu policial contra el referèndum d’autodeterminació?

 5. ¿Et sents corresponsable de la repressiva actuació policial o et rentes les mans com el cagacalces Pilat de l’1-O que va escandalitzar als demòcrates de tots els països?
 6. ¿Consideres que el referèndum de l’1-O fou com el cop d’estat de l’23-F que va ser protagonitzat per guàrdies civils, militars i sectors ultres que utilitzaren autobusos, armament divers, tancs al carrer?

 7. ¿Per què no has visitat cap del miler de civils ferits per l’actuació repressora de la policia nacional i de la guardia civil? 

8. ¿Per què no has visitat a cap dels presos polítics catalans malgrat porten més d’un any en presó preventiva sense judici com si fossin uns vulgars delinqüents violents?

9. ¿No et preocupa el sofriment dels fills dels exiliats i presos polítics catalans o, com delegado del Gobierno de España, només et preocupes per la teva filla?

10. ¿Saps, si et consideres cristià, que Jesús de Natzaret maleix als que no visiten malalts (o ferits) i presos, i alhora beneeix als que visiten malalts (o ferits) i presos?

11. ¿Consideres de debò que TV3 i l’escola adoctrinen  a la teva filla Montserrat que en el seu dia es va manifestar a favor del referèndum d’autodeterminació?

12. ¿Per què no has denunciat al teu germà Vicenç  (a la foto) que, portant una estelada, es va manifestar davant el Palau de Justicia de Catalunya en suport al president Artur Mas i a les conselleres Joana Ortega i Irene Rigau?

13. ¿Reconeixes, o ets covard, que ets un mal exemple en la delicada matèria de trànsit ja que vares perdre tots els punts del carnet de conduir com a conseqüència d’infraccions i que la Dirección General de Tráfico no et va poder localitzar per notificar-te que el teu saldo de punts s’havia esgotat?

Covard: Que te por del perill. Que duu la cua entre les potes  / Sinònims: cagacalces, gallina, poruc / Cagacalces: persona covarda, pusil·lànime.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada