Infiltrats violents contra el sobiranisme i la democràcia  

396

Infiltrats violents en organitzacions i manifestacions democràtiques tenen l’objectiu de desacreditar i desarticular el sobiranisme. No s’ha de caure en aquestes trampes i provocacions.

1. Neró feu cremar Roma per justificar la repressió contra els cristians. Adolf Hitler va perpetrar l’incendi del Parlament alemany, Reichstag, i va atribuir l’acció als oponents al nazisme per justificar la seva persecució. La dictadura civico-militar argentina va segrestar a les monjes franceses Léonie Duquet i Alice Domon i va atribuir l’acció a l’organització opositora dels Montoneros.

2. Les operacions de bandera falsa són accions encobertes realitzades pels Governs i organismes governamentals. Amb amb enganys i propaganda volen fer creure a l’opinió pública que són accions fetes per col·lectius opositors al règim.

3. Un cas d’operació de bandera falsa va succeir a la dècada dels 70 a Itàlia. El Govern va atribuir l’explosió de bombes a l’extrema esquerra. Però va ser una estratègia de l’extrema dreta i dels serveis secrets italians amb l’objectiu de crispar la situació social, acusar de terrorisme als moviments socials i justificar la repressió.

 4. Les multitudinàries i pacífiques manifestacions sobiranistes a Catalunya incomoden  al règim. Els organitzadors d’aquestes manifestacions alerten de la infiltració de provocadors que provoquen aldarulls per justificar les càrregues policials. En una d’aquelles ocasions, Jordi Sánchez, va declarar: “Sabem que el Govern espanyol està absolutament neguitós veient aquesta actitud cívica i el comportament pacífic. La concentració no genera cap incident,  però segur que ara mateix ja hi ha ments perverses que volen trencar aquesta pau amb persones infiltrades. Tenen milers d’agents que poden sortir de paisà a provocar”.

5. Avui, Jordi Sánchez, diputat i candidat a la presidència de la Generalitat, està a la presó sense judici ni sentencia. I fa vaga de fam que és una de les actuacions pròpies del pacifisme i de la no violència. Però el pacifista Sánchez, com els seus companys, es tractar pel règim constitucional com un perillós individuo violent.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada