Decàleg per rebutjar la Constitución española

377

La Constitución española es rebutjable per molts motius inspirats en la democràcia i la llibertat. Se’n pot fer un decàleg.

1. La Constitución española consagra la monarquia borbònica imposada pel dictador Francisco Franco en la persona del rei Juan Carlos I i del seu hereu Felipe VI.

2. La Constitución española permet i subvenciona organitzacions vinculades a la dictadura com la Fundación Francisco Franco, el Valle de los Caidos, el Pazo de Meiras i altres.

3. El deteriorament accelerat dels personatges i del seu entorn que integren la família reial i que apareixen  en les seccions judicials dels mitjans de comunicació i en la frívola premsa rosa.

4. L’autèntic rei és el Felipe VI amb els seus ferotges discursos contra el sobiranisme català democràtic i pacífic. L’autèntic rei no es aquell príncep Felipe que el 2 de de febrer del 1990 va afirmar que “Catalunya serà lo que los catalanes quieran que sea”.

5. L’aplicació i interpretació sectària, restrictiva, centralitzadora i espanyolista que el Tribunal Constitucional, la fiscalia i els tribunals  fan sistemàticament de la Constitución.

6. La Constitución española propicia que una situació política legítima acabi amb exiliats i presos polítics en centres penitenciaris sense judici ni sentència, i que també hi hagi diputats en vaga de fam, que és un signe mundial de reivindicacions pacífiques.

7. La Constitución española permet que l’acte més democràtic com votar sigui qualificat de delicte i , per aquesta motiu, hi ha hagi polítics perseguits com perillosos criminals violents.

8. La Constitución española autoritza la dura repressió policial com la del 1 d’octubre, l’afinament de fiscals per part del Govern central, les clavegueres de l’estat, la guerra bruta com els GAL.

9. La Constitución española prohibeix l’exercici del dret d’auto determinació incomplint la pròpia Constitución que en el seu article 10.2 estableix que el text constitucional s’ha d’interpretar segons la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats internacionals.

10. La Constitución española impedeix a la pràctica la seva reforma tenint en compte la voluntat del poble català perquè els catalans sempre seran minoria en el conjunt de l’actual estat espanyol.

Aquests 10 punts es resumeixen en dos. 1) El poble català té el dret humàa la seva auto determinació. 2) Catalunya té el dret humà a elaborar una Constitució republicana basada en els principis de la democràcia, la llibertat, la solidaritat i la sobirania,

 

 

 

Comparteix aquesta entrada